Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Modrić izlazi zadnji

Vatreni okruženi luksuzom i na najboljem terenu u Portugalu: "Hrvati, svaka čast“

Vatreni su trenirali na terenu smještenom u luksuznom portugalskom ljetovalištu Quinta do Lago.

Zlatko Dalić i Luka Modrić (Photo: Igor Kralj/PIXSELL)

Hrvatska reprezentacija odradila je prvi trening uoči prijateljske utakmice s Portugalom. Marcelo Brozović jedini je trenirao odvojeno od skupine iz preventivnih razloga, dok su svi ostali bili na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću.

Vatreni su trenirali na terenu smještenom u luksuznom portugalskom ljetovalištu Quinta do Lago, nedaleko od Fara, gdje će se u četvrtak odigrati utakmica s početkom u 20.45 sati, a koju ćete u izravnom prijenosu moći pogledati na Novoj TV, kao i sve utakmice hrvatske reprezentacije u sljedeće četiri godine.

Kapetan izlazi zadnji na najbolji teren u Portugalu

Trening je protekao u opuštenoj, ali ipak radnoj atmosferi. Hrvatski kapetan Luka Modrić već po običaju izašao je posljednji na doista fantastičan travnjak. Teren izgleda kao biljarski stol. Kako nam kažu domaćini, nedavno je izgrađen i jedan je od najboljih u Portugalu, a ta država na krajnjem zapadu Europe oduvijek se mogla pohvaliti sjajnim travnjacima.

Čak šest utakmica Vatrenih do kraja 2018. u izravnim prijenosima na Novoj TV i GOL.hr-u!

Portugalsko je podneblje bogomdano za izgradnju nogometnih travnjaka i golf terena. Portugal obiluje sunčanim satima, a ima i dovoljno kiše, čak i na samom jugu gdje su ljeti često nesnosne vrućine. Portugalci praktički ne znaju što je to malo oštrija zima.

Što se tiče kampa u kojem trenira hrvatska reprezentacija, mali je problem što je još u izgradnji. Svlačionice još nisu dovršene pa su se hrvatski reprezentativci morali presvući u hotelu. Sitnica koja neće pokvariti odlično raspoloženje. Nogometašima je ipak najvažnije da je teren savršen, a hotel u kojem su odsjeli ionako je najviše kategorije.

Quinta do Lago luksuzno je ljetovalište u kojem se nalaze brojni golf tereni, hoteli i vile najviše kategorije koje se u vlasništvu najbogatijih ljudi u Portugalu i širom Europe.

Luksuz u ulici Ayrtona Senne i Irac na treningu

Do terena vodi ulica prepuna skupocjenih kuća. Nazvana je po slavnom brazilskom vozaču Formule 1 Ayrtonu Senni. Dolazak hrvatske reprezentacije zasad nije izazvao preveliko zanimanje domaćih navijača. To i ne čudi, jer radi se o turističkom mjestu, a sezona je na zalasku i nema prevelike gužve. Stoga hrvatski reprezentativci mogu raditi u savršenom miru.

No ipak, trening je promatralo nekoliko znatiželjnika, a među njima i gospodin u invalidskim kolicima.

Predstavljen sportski tim koji će raditi prijenose Vatrenih u iduće četiri godine: Evo što vas sve očekuje!

„Nisam to htio propustiti, ne pruža se tako često prilika da gledate trening jedne od najboljih reprezentacija na svijetu. Prije svega došao sam kako bi čestitao Hrvatima na srebrnoj medalji i drugom mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. To je veličanstven uspjeh“, kazao nam je taj gospodin na perfektnom engleskom.

Već smo pomislili da se radi o Englezu…
„Nisam Englez, ja sam Irac i ne mogu reći da mi je žao što ste izbacili Englesku, ha, ha, ha“, našalio se i u znak odobravanja podigao palac gore.




 

 
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider