Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"nema većeg izazova"

Predstavljen sportski tim koji će raditi prijenose Vatrenih u iduće četiri godine: Evo što vas sve očekuje!

Predstavljamo dinamični sportski tim koji će u iduće četiri godine raditi prijenose i analize hrvatske nogometne reprezentacije.

Odnedavno je postala i službeno da će Nova TV i GOL.hr ekskluzivno prenositi sve utakmice hrvatske nogometne reprezentacije na svim natjecanjima u iduće četiri godine. Tako ćete u programu Nove TV gledati utakmice kvalifikacija za UEFA Europsko prvenstvo 2020., kvalifikacije za FIFA Svjetsko nogometno prvenstvo 2022., utakmice UEFA Europskog prvenstva 2020., kao i UEFA-inu Ligu nacija.

Trojac Saša Lugonjić, Željko Vela i Milan Stjelja vodit će vas kroz program Nove TV u iduće četiri godine kada su Vareni u pitanju.

"Gušt je, jer je to nešto što će svi gledati i nešto što nas je toliko razveseljavalo posljednjih tjedana i mjeseci, a izazov je baš zato što je važno. Nije neka tek tako utakmica, nego je ono baš najvažnije", kaže komentator Željko Vela.

"Kao što je nogometašima sasvim sigurno san da zaigraju za reprezentaciju, tako je televizijskim sportskim novinarima san da dobiju priliku komentirati utakmice reprezentacije. Po mom mišljenju ništa veće u ovom poslu nema. Najveće emocije izazivaju kod naših gledatelja, najveću gledanost i možete zamisliti što nas sve čeka dva mjeseca nakon onoga što je reprezentacija napravila na Svjetskom prvenstvu u Rusiji", kazao je Saša Lugonjić.

Komentatorsku kabinu već početkom rujna, zajedno će dijeliti Željko Vela i Saša Lugonjić. Komentatorski dvojac, najavljuje brojne novosti u prijenosu.

"Mislim da će to biti OK. Saša i ja se dosta dobro poznajemo, radili smo dugo zajedno i veselim se toj kombinaciji. Trudit ćemo se biti zanimljivi, a nikako ne naporni", kaže Vela.

"Ovo je definitivno zadatak koji treba odraditi na najvišem mogućem nivou i naravno želimo taj prijenos učiniti gledateljima zanimljivim, sadržajnim", nadovezao se Lugonjić.

A sadržaja neće nedostajati ni izvan komenatorskih mjesta. Stručne analize s najmodernijom tehnologijom koja se, analizirajući igru Vatrenih, pokazala kao pravi dobitak, očekuje nas u svim prijenosima.

"Uvijek se trudimo i najčešće uspjevamo pronaći pravog reprezentativca, čovjeka koji je prošao sve to u svoje vrijeme sa reprezentacijom, da nam to može iz prve ruke prenijeti i dočarati", otkriva Milan Stjelja.

Osim toga, tu su i studijske emisije s brojnim zanimljivim gostima, koje naš trojac još ne otkriva.

"Trudit ćemo se gledateljima ukazati, pokazati na dobre, nadamo se u više slučajeva dobre strane reprezentacije i one neke koje možda treba poboljšati. Mislim da ćemo puno toga u tom kontekstu donijeti našim gledateljima", smatra Stjelja.

Prvu utakmicu i emisiju u programu Nove TV moći ćete pratiti 6. rujna od 20 sati i 15 minuta. Vatreni prijateljsku utakmicu igraju u gostima protiv Portugala. Pet dana nakon toga kreće novo natjecanje, Liga nacija, a naša reprezentacija prvu utakmicu igra protiv Španjolske. Ljubitelje nogometa, posebno naše reprezentacije, očekuje zanimljiva jesen na Novoj TV.

Našem timu u specijalnim emisijama prije i nakon svake utakmice pridružit će se i brojni gosti-komentatori, svjetski poznati profesionalci, bivši reprezentativci... Tko su oni i kakvu će ulogu u programu imati, izvijestit ćemo vas u idućim danima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider