Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bit će ih još"

Dalić se naklonio Modriću: "Znanje, vještina, inteligencija... Zaslužio je sva ta priznanja"

Hrvatski izbornik prokomentirao je Modrićevo osvajanje UEFA-ine nagrade za najboljeg nogometaša Europe u protekloj sezoni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik Zlatko Dalić osvrnuo se na iznimno priznanje koje je dobio Luka Modrić koji je na svečanosti u Monte Carlu proglašen najboljim igračem pod okriljem UEFA-e za prošlu sezonu.

"Rekao sam već i prije, prema svemu što je pokazao u protekloj sezoni i prema doprinosu koji je dao svojim ekipama, Hrvatskoj i Realu, na putu do povijesnih ostvarenja, Luka je zaslužio sva pojedinačna priznanja koja je do sada dobio, i koja će još, vjerujem, dobiti do kraja godine", izjavio je izbornik Dalić i dodao:

"Luka čini svakog suigrača i svaku momčad boljom, a znanjem, vještinom i inteligencijom čini razliku na terenu. Nevjerojatan je uspjeh za jednog Hrvata osvojiti ovakvo priznanje, i iako znam da su njemu najdraži momčadski uspjesi, ova individualna nagrada veliko je priznanje njegovoj cijeloj karijeri, radu i trudu koji je uložio da bi mu danas cijeli nogometni svijet rekao - čestitamo, ti si najbolji nogometaš svijeta u prošloj godini."

"On to zaista jest, na ponos prvenstveno njemu, a onda i svima nama koji smo imali i imamo privilegiju raditi s njim. Čestitam od srca", poručio je izbornik.

Dalić i Modrić će uskoro ponovno surađivati, za manje od tjedan dana hrvatsku nogometnu reprezentaciju očekuje prijateljski dvoboj s Portugalom, a potom i 11. rujna start Lige nacija, okršaj sa Španjolskom u Elcheu. Obe te utakmice, kao i sve druge prijateljske i kvalifikacijske utakmice Vatrenih moći ćete gledati u prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider