Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Možda padne i Batigol

VIDEO Pogledajte Messijev pogodak kojim je ušao u besmrtnost, 1000. nastup za genijalca iz Rosarija

Argentina je bila bolja od Australije 2:1 u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru, a Messi je postigao prvi pogodak.

Leo Messi (Foto: Afp)

Argentinski nogometni majstor Lionel Messi upisao je tisućiti nastup u karijeri u dvoboju osmine finala Svjetskog prvenstva u Katru protiv Australije.

Gauči su slavili 2:1, a mrežu Socceroosa prvi je načeo Messi golom u 35. minuti, sjajno se snašao na malom prostoru i neobranjivo pogodio pokraj vratara Ryana.

gol expired Hrvatska i Japan u utrci s vremenom: Po jedan važan igrač vodi bitku s iscrpljenošću divider

Pogodak možete pogledati OVDJE.

Bio je to njegov deveti gol u 23 utakmice na svjetskim prvenstvima, ali tek prvi u drugoj fazi natjecanja. Od argentinskih strijelaca ispred njega još je Gabriel Batistuta koji je u 12 nastupa na svjetskim prvenstvima zabio 10 golova.

Messiju je ovo vjerojatno posljednja prilika da prestigne Batigola, a zasad situacija izgleda obećavajuće za 35-godišnjaka.

Messi je na SP-u 2006. zabio jedan, u Južnoj Africi četiri, na prošlom SP-u u Rusiji jedan, a u Katru tri, pri čemu dva u skupini.

Ivica Olić Ivica Olić u Dnevniku Nove TV otkrio od čega je Dalićev stručni stožer strahovao uoči Svjetskog prvenstva divider

Za prvu momčad Barcelone debitirao je 2004. godine sa 17 godina.

U svojoj 19. sezoni upisao je 1.000 nastupa za klub i reprezentaciju Argentine - 778 za Barcelonu, 53 za Paris Saint-Germain i 169 za Argentinu.

gol expired VIDEO Pogledajte američki gol koji se protivi zakonima fizike, najčudniji na prvenstvu dosad! divider

Postigao je ukupno 789 golova - 672 gola za Barcelonu, 23 za Paris Saint-Germain i 94 za Argentinu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider