Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gotovo

Tresla se brda, rodio se miš: Onih najvećih transfera nije bilo, Gvardiol ostaje u Leipzigu, PSG najviše trgovao

Prijelazni rok gotov je u većini europskih zemalja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prijelazni rok je iza nas, najprometnije je bilo u Parizu koji je poslao Paredesa, Kurzawu i Draxlera na posudbe, a doveli su španjolski duo - Fabiana Ruiza i Carlosa Solera.

U Engleskoj, Italiji, Španjolskoj i Njemačkoj prijelazni rok traje do 1. rujna, a u Francuskoj i Hrvatskoj zatvara 31. kolovoza.

Klubovi i nakon toga mogu dovoditi igrače, ali samo one koji imaju slobodne papire.

Kraj transfer ludnice pratite na gol.hr-u:

00:00 Prijelazni rok još traje sat vremena u Engleskoj zbog vremenske razlike, navodno je Chelsea pripremio posljednju ponudu za Aubameyanga, čeka se odgovor Barcelone.

23:47 Bernardo Silva ostaje u Manchester Cityu, sam se oglasio oko potencijalnog transfera.

23:45 Lucas Ocampos dolazi na posudbu u Ajax, javlja Fabrizio Romano.

23:30 Izgleda da Gvardiol ostaje u Njemačkoj, a Bild prenosi da će dobiti novi, poboljšani ugovor sve do 2027. godine.

23:00 Bomba iz Španjolske samo sat vremena do isteka prijelaznog roka, Barcelona je reaktivirala pregovore s Manchester Cityem oko Bernarda Silve.

22:55 Craig Dawson prelazi u West Ham, dok bi u redove Čekićara trebao doći poljski stoper Jan Bednarek.

22:42 Inter je odlučio odbiti ponude PSG-a i zadržati Milana Škriniara, očekuje se da će produžiti ugovor s Talijanima.

22:35 Umar Sadiq prelazi u Real Sociedad koji će Almeriji platiti 20 milijuna eura, stasiti Nigerijac igra na poziciji napadača, a 2020. se otisnuo u Španjolsku iz beogradskog Partizana.

22:10 Josip Iličić i Atalanta sporazumno su raskinuli ugovor, ne zna se hoće li slovenski reprezentativac nastaviti igrati nogomet ili će pak objesiti kopačke o klin.

22:00 Barcelona ostaje bez dva beka! Navodno će Jordi Alba otići u Inter na posudbu, što bi trebalo značiti da je dogovor između Barcelone i Chelsea postignut te bi na Camp Nou trebao stići Marcos Alonso.

21:51 Adnan Januzaj napokon je pronašao novi klub nakon što mu je istekao ugovor s Real Sociedadom 1.srpnja, pojačati će redove Seville.

21:46 Chelsea pod hitno traži pojačanje u veznoj liniji, navodno su poslali Ajaxu ponudu od 50 milijuna eura za Edsona Alvareza, a zatim i PSV-u 40-45 milijuna eura za Ibrahima Sangarea.

21:41 Amad Diallo odlazi u Sunderland na jednogodišnju posudbu. Mladi Bjelokošćanin stigao je prošle godine u Manchester United za 21 milijun eura iz Atalante.

21:16 Milan se aktivirao pri kraju ljetnog Mercata, navodno je sve dogovoreno oko transfera Sergina Desta iz Barcelone. Posudba na godinu dana pa mogući otkup ugovora koji će aktivirati produljenje do 2027. godine.

21:09 Što znamo o mogućem transferu Joška Gvardiola u Chelsea. OPŠIRNIJE

20:40 Traju pregovori Hajduka i Sampdorije oko Stipe Biuka. Talijani bi ga posudili do kraja sezone za milijun eura pa otkupili na kraju za još pet milijuna eura, prenose talijanski mediji.

20:30 Roma je prodala Amadoua Diawaru u Anderlecht za 1.200.000 eura.

20:14 Armand Lauriente i Janis Antiste su pojačali u Sassuolo. Prvi stiže iz Lorienta, a drugi iz Spezije.

20:04Turski velikani Fenerbahče i Galatasaray odigrat će derbi na ljetnom Mercatu za angažman PSG-ovog napadača Maura Icardija.

19:35Martin Dubravka novi je vratar Manchester Uniteda, biti će predstavljen u nekoliko narednih sati.

19:10 Diario As javlja kako je Real Madrid zainteresiran za Judea Bellinghama iz Borussije Dortmund. Čini se kako bi mladi Englez mogao popuniti rupu u veznom redu koju je ostavio Casemiro odlaskom u United.

19:08 Branič Abdou Diallo stiže iz PSG-a u Leipzig na posudbu s opcijom otkupa.

18:57 Kasper Dolberg novi je igrač Seville, radi se o posudbi s opcijom otkupa ugovora.

18:31 Mario Balotelli novi je igrač Siona, potpisao je do 2024. godine, očito je Montelli bilo dosta.

18:29 Anwar El Ghazi preselio je iz Aston Ville u PSV za nepoznat iznos i potpisao trogodišnji ugovor s nizozemskim velikanom.

18:11 Rijeka je dovela dva pojačanja uoči derbija s Dinamom, Marco Djuričin i Gabriel Lunetta su novi igrači kluba s Kvarnera. OPŠIRNIJE

18:03 Menadžer Manchester Uniteda Erik Ten Hag potvrdio je kako Cristiano Ronaldo neće napustiti klub ovo ljeto. Mnogi su mislili kako je dolazak Brazilca Anthonyja iz Ajaxa znak kako više nije potreban na Old Traffordu, ali šef Crvenih vragova kaže suprotno.

17:52 PSG još nije odustao od Milana Škriniara, strani mediji javljaju kako je ponovo otvorio pregovore s milanskim Interom i nada se kako može ukrasti pouzdanog stopera u završnici prijelaznog roka.

17:41 Leandro Paredes odlazi na jednogodišnju posudbu s pravom otkupa u Juventus, navodno se radi o 20 milijuna eura.

17:37 Novi Španjolac u PSG-u, Carlos Soler dolazi na Park prinčeva nakon Fabiana Ruiza, navodno će potpisati ugovor do 2027., a Valencija će uprihoditi 17 milijuna eura.

17:19 Bivši igrač Rangersa Nikola Katić, koji je protekle sezone bio na posudbi u Hajduku, potpisao je za FC Zurich za nepoznat iznos odštete.

17:15 Julian Draxler novi je igrač Benfice, radi se o jednogodišnjoj posudbi. PSG napušta i Layvin Kurzawa, također se radi o posudbi, karijeru nastavlja u Fulhamu.

17:09 Manchester City doveo Manuela Akanjia, Borussija će zaraditi 17 milijuna eura.

17:07 Amer Gojak više nije igrač Dinama. OPŠIRNIJE

16:59 Hajduk poslao svog dragulja na kaljenje. Ivan Ćubelić odlazi u Varaždin. OPŠIRNIJE

16:51 Unatoč tome što mu je slomljena čeljust, Barcin Pierre Emerick Aubameyang i dalje je na meti Chelseaja. OPŠIRNIJE

16:32 Monza je dovela 22. igrača ovo ljeto, novi član Serie A posudio je Nicola Rovellu iz Juventusa do konca sezone.

16:00 Belgijski veznjak Aster Vranckx (19) je blizu transfera iz Wolfsburga u Milan, iznos odštete bit će 12.000.000 eura

15:45 Roma je dovela Madyja Kamaru na jednogodišnju posudbu za 1.200.000 eura. Po njezinu isteku može otkupiti njegov ugovor od Olympiacosa za 12.000.000 eura.

15:26 Wesley Fofana i službeno je postao igrač Chelseaja. Plavi će Leicesteru isplatiti 80 milijuna eura odmah i još oko pet kroz bonuse.

15:20 Ante Palaversa je novi igrač Troyesa. S francuskim klubom potpisao je trogodišnji ugovor. OPŠIRNIJE

15:14 Istra je dovela stopera Iurieja Iovua iz Venezije na jednogodišnju posudbu uz opciju otkupa te je vratila Bartola Barišića u Dinamo.

14:20 RB Leipzig ponovno kupuje na Maksimiru. Kako pišu 24sata, Josip Šutalo velika je želja njemačkog kluba, transfer bi se lako mogao realizirati, a čeka se samo hoće li Joško Gvardiol potpisati za Chelsea. Nijemci u Šutalu vide idealnu zamjenu za Gvardiola.

Navodno su Nijemci ponudili 18 milijuna eura i dodatnih sedam milijuna eura kroz bonuse.

14:00 Neymar je ponuđen Chelseaju, tako barem tvrdi Mail Sport. Ako se to i ostvari, netko od napadača londonskog kluba preselio bi u PSG.

13:00 Propada transfer karijere Borne Sose? Cijeli posao se zakomplicirao. Opširnije OVDJE.

12:00 Saša Kalajdžić je novi igrač Wolverhamptona.

 

11:30 Još se uvijek ne zna što će biti s Aubameyangom. Chelsea ga želi, a klubovi se još dogovaraju oko cijene.

11:15 Fabian Ruiz je novi igrač PSG-a. Stigao je iz Napolija i potpisao do ljeta 2027. godine.

10:00 Kako piše Mundo Deportivo, Miralem Pjanić ipak ostaje u Barceloni, ugovor mu traje još dvije godine.

09:30 Cristiano Ronaldo bi mogao ostati u Manchester Unitedu. Portugalac je tražio transfer, no The Sun piše kako ipak ostaje.

09:00 RB Leipzig stvarno ne želi prodati Joška Gvardiola. Sportski direktor njemačkog kluba, Oliver Mintzlaff, dao je izjavu za Bild.

''Pretpostavljam da će igrati za nas, ne samo ove, već i iduće sezone'', rekao je Mintzlaff.

08:20 Kako javlja ugledni Gianluca Di Marzio, Marko Pjaca ipak neće u Dinamo, mogao bi uskoro potpisati za Empoli. Trebao bi prvo na posudbu s opcijom kupnje.

08:10 Mario Balotelli stiže kod bivšeg trenera Hajduka, preostao je samo liječnički pregled. Opširnije OVDJE.

08:00 Jučer je Fabrizio Romano objavio kako će Chelsea poslao ponudu za Joška Gvardiola od čak 90 milijuna eura, no Vatreni bi došao u London tek iduće ljeto. Ako se takav transfer i ostvari, postaje najskuplji stoper svih vremena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider