Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čeka se odgovor

Propada transfer karijere Borne Sose? Cijeli posao se zakomplicirao

Borna Sosa čeka rasplet pregovora između Intera i Stuttgarta.

Borna Sosa (Foto: Afp)

Sinoć je senzacionalno odjeknula informacija da je hrvatski nogometni reprezentativac Borna Sosa na pragu transfera u Inter, ali čini se da je cijeli posao pod velikim upitnikom.

Eventualnim odlaskom Robina Gosensa u Bayer Leverkusen otvorilo bi se mjesto u momčadi za hrvatskog nogometaša, ali jutros je stigao demanti.

Sportski direktor Bayera Simon Rolfes demantirao je da su poslali službenu ponudu za Gosensa, a na to se nadovezao i talijanski novinar Fabrizio Romano, koji tvrdi da je Inter "digao ruke" od cijelog posla nakon jučerašnjeg sastanka.

Ne stigne li do kraja dana nova ponuda za Gosensa, Inter je spreman zadržati njemačkog nogometaša, a onda je upitno treba li im uopće Sosa, kojeg žele dovesti na posudbu s opcijom otkupa.

gol expired Aktivan prijelazni rok u Premiershipu: Chelsea pokušava oteti Barceloninu zvijezdu, ten Hag cilja na svog ljubimca divider

Kako bi ubrzali cijeli posao, čelnici Intera ponudili su bogatu naknadu za posudbu, ali još uvijek nije poznato što su na ponudu odgovorili iz Stuttgarta.

Posljednjeg dana ljetnog prijelaznog roka već su prodali Sašu Kalajdžića u Wolverhampton, a jesu li spremni ostati bez još jednog ključnog igrača, tek ćemo saznati.

Zasad je sve pod velikim upitnikom, ali Inter ne prati samo Sosu. Prema riječima talijanskog novinara Gianluce di Marzia, zainteresirani su još i za Marcosa Alonsa iz Chelseaja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider