Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nema puno vremena

Borna Sosa na pragu transfera karijere, stigla ponuda koja će slomiti Nijemce?

Borna Sosa ima ugovor sa Stuttgartom do ljeta 2025. godine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Potencijalnom transferom Robina Gosensa u Bayer Leverkusen, otvara se mjesto za hrvatskog nogometnog reprezentativca Bornu Sosu u milanskom Interu, glasi senzacionalna vijest iz Italije koju je plasirao poznati novinari Gianluca di Marzio.

Nema puno vremena za transfer

Čelnici milanskog kluba poslali su ponudu Stuttgartu, radi se o posudbi s opcijom otkupa, ali talijanski novinar dodaje da su, kako bi ubrzali cijeli posao, ponudili poprilično visoku naknadu za posudbu.

Ines Rau Kylian Mbappe ljubi francusku manekenku? Do 16. godine bila je muškarac divider

Hoće li to pak slomiti njemačkog bundesligaša, tek ćemo saznati, ali svakako možemo vidjeti da nas čeka dramatična završnica ljetnog prijelaznog roka. 

Podsjetimo Sosa je 2018. godine stigao iz Dinama u Stuttgart, koji ga je platio osam milijuna eura. Popularna stranica Transfermarkt cijeni ga na 23 milijuna eura, a ugovor s njemačkim klubom ima sve do ljeta 2025. godine.

Za hrvatsku nogometnu reprezentaciju upisao je šest nastupa.

Gvardiol postaje najskuplji stoper ikad?

Hrvatski su nogometaši ponovno na meti europskih velikana, a upravo je večeras iz Londona sletjela ponuda teška čak 90 milijuna eura za Joška Gvardiola iz RB Leipziga.

Padne li dogovor između Chelsea i njemačkog kluba, Gvardiol će postati najskuplji stoper svih vremena, a Dinamo će ubrati bogatu naknadu.

gol expired Joško Gvardiol postaje najskuplji stoper svih vremena? Stigla je nova, luda ponuda divider

Budući da imaju pravo na 20 posto od Leipzigove zarade nad Gvardiolom, na račun zagrebačke momčadi moglo bi sjesti čak 14,2 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider