Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Objavio klub

Amer Gojak više nije igrač Dinama: Evo koliko su Modri dobili za dugogodišnjeg veznjaka

Dugogodišnji veznjak Dinama Amer Gojak karijeru će nastaviti u Ferncvarošu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamov dugogodišnji veznjak Amer Gojak karijeru će nastaviti u mađarskom Ferencvarošu, objavio je klub. Stranica Tranfermarkt, koja prati tržište transfera, javlja kako je iznos odštete 1.000.000 eura.

Na Maksimiru je od 2015. godine, a odlazi sa 13 osvojenih trofeja, sedam naslova prvaka, četiri Kupa i dva Superkupa.

Dvaput je s Modrima bio u skupinama Lige prvaka, a dvaput u Europskoj ligi iz kojih je dvaput prezimio u Europi. Od listopada 2020. do ljeta 2021. godine bio je na posudbi u Torinu.

gol expired Tresla se brda, rodio se miš: Onih najvećih transfera nije bilo, Gvardiol ostaje u Leipzigu, PSG najviše trgovao divider

Odlazi kao šesti igrač na ljestvici Dinamovih nogometaša s najviše nastupa u Europi i prikupio je ukupno 207 nastupa za Modre. Zabio je 20 golova i namjestio još 21.

"Kada sam prije više od sedam godina dolazio u Dinamo, znao sam da dolazim u veliki klub, ali nisam znao što me čeka i što će mi sve moje igranje u Dinamu donijeti. Danas kad je došao trenutak za nove izazove u karijeri mogu reći da sam ponosan na svaki dan proveden u klubu i da ću zauvijek u sebi nositi kao trajno sjećanje svaki gol, svaku pobjedu, svako veselje sa svojim suigračima i navijačima koje sam prošao u preko 200 utakmica u dresu Dinama.“

gol expired Hajduk poslao još jednog svog dragulja u klub gdje bivši talenti oduševljavaju divider

"U Zagrebu sam se osjećao kao kod kuće, to je moj drugi dom. Na svakom treningu i utakmici u cijelom tom periodu sam uvijek davao sve od sebe i vjerujem da navijači Dinama to znaju. Emocije su mi danas podijeljene, ali to je nogomet i život, novi su izazovi ispred mene i veselim se tome. Ipak, vjerujem da moj odlazak iz Zagreba nije zbogom nego samo doviđenja. Hvala svima još jednom na prelijepih sedam godina, a Dinamu, momčadi i cijelom klubu želim puno uspjeha u budućnosti jer je Dinamo moj klub“, rekao je Amer Gojak na odlasku iz kluba.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider