Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Splitska kolonija

Hajduk poslao još jednog svog dragulja u klub gdje bivši talenti oduševljavaju

Ivan Ćubelić prelazi u redove Varaždina.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Ćubelić prelazi u redove Varaždina, radi se o posudbi do kraja sezone, a u novom klubu čeka ga prava kolonija bivših igrača Hajduka.

Ćubelić dolazi u barokni grad nakon Teklića, Šege i Škaričića, a ne zaboravimo da je i Karlo Sentić prošle godine stajao između vratnica Varaždinaca.

gol expired Tresla se brda, rodio se miš: Onih najvećih transfera nije bilo, Gvardiol ostaje u Leipzigu, PSG najviše trgovao divider

19-godišnji vezni igrač dobiti će veliku priliku, Varaždin smatra da bi mogao zamijeniti Igora Postonjskog koji je nedavno teško nastradao i čeka ga duga pauza.

Ćubelić dolazi u sredinu gdje će moći pokazati raskoš svog talenta baš kao i njegovi sugrađani koji blistaju u plavom dresu ove sezone.

Aubameyang i suigrači iz Barcelona Aubameyangu lopovi slomili čeljust, ali on i njegov tim nastavljaju pregovore s Chelseajem divider

Odradio je cijele pripreme s prvom momčadi, ali trener Valdas Dambrauskas se odlučio da Ćubelić ode na posudbu gdje će igrati i skupljati zlata vrijedno prvoligaško iskustvo.

Karijeru je započeo kao dječak u Adriaticu iz kojega 2013. godine prelazi u Hajduk u kojemu je proveo cijeli omladinski staž. Prošlu sezonu je odigrao u dresu Dugopolja gdje je bio standardni prvotimac, nastupio je 21. put, a upisao je četiri pogotka i dodao dvije asistencije.

gol expired Ante Palaversa otišao iz Manchester Citya i pronašao novi klub, poznat iznos odštete divider

Dodajmo da je Jakov Blagaić sporazumno raskinuo ugovor s Hajdukom, 22-godišnjak bio je najavljivan kao velika zvijezda u nastajanju, ali očito je negdje zapelo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider