Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tuchel je očajan

Aubameyangu lopovi slomili čeljust, ali on i njegov tim nastavljaju pregovore s Chelseajem

Thomas Tuchel očajnički treba napadača i spreman je uzeti Pierrea-Emericka Aubameyanga unatoč tome što zbog slomljene čeljusti neće moći odmah konkurirati za sastav.

Aubameyang i suigrači iz Barcelona (Foto: Afp)

Mogući transfer Pierre-Emericka Aubameyanga iz Barcelone u Chelsea naletio je na prepreku nakon što je otkriveno kako zbog slomljene čeljusti neće moći odmah konkurirati za momčad.

Chelsea očajnički želi pojačati svoj napad uoči završetka ljetnog prijelaznog roka danas u ponoć, a jedan od razloga očajničke potrage za novim ljudima je i loša forma u prvenstvu.

Pierre-Emerick Aubameyan i supruga Užas u Barceloni: Lopovi željeznim šipkama pretukli Aubameyanga i opljačkali ga divider

Plavi su dobili samo jedan od uvodne četiri utakmice ove sezone, a iako je šef Thomas Tuchel želio dovesti braniče u ranoj fazi ljetnog Mercata i iako su mu želje ispunjene dolascima Cucurelle, Koulibalyja i Fofane, sad traga za špicom.

Trebat će mu operacija

Velika želja mu je ujedinjenje sa svojim bivšim igračem Pierreom-Emerickom Aubameyangom, kojeg je već vodio u Dortmundu, ali potpiše li za Chelsea, neće moći odmah zaigrati jer su mu nedavno slomili čeljust dok je pokušavao obraniti svoju obitelj od navodnog pokušaja oružane pljačke. Četvorica lopova navodno su upala u vrt njegove kuće s oružjem i željeznim šipkama.

Aubameyang i suigrači iz Barcelona Barceloni i dalje treba rezanja budžeta, a traže 30 milijuna za igrača kojeg su zimus doveli besplatno divider

Epilog cijele priče je slomljena čeljust, a prema najnovijim informacijama bit će mu potrebna operacija kako bi čeljust mogla normalno zarasti. Unatoč tome on i njegovi ljudi nastavljaju pregovore s Chelseajem, a s obzirom na to koliko je Chelseaju potreban napadač i koliko ga e Barcelona želi riješiti, čini se kako ova ozljeda neće biti problem pri realizaciji transfera.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider