Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
kaos

Užas u Barceloni: Lopovi željeznim šipkama pretukli Aubameyanga i opljačkali ga

Pierre-Emerick Aubameyang i njegova supruga napadnuti su u svojem domu u Barceloni.

Galerija Pierre-Emerick Aubameyang Aubameyang i suigrači iz Barcelona Pierre-Emerick Aubameyang i Luuk de Jong +2 Jules Kounde, Ferran Torres i Pierre-Emerick Aubameyang

Kako pišu španjolski mediji, napadač Barcelone Pierre-Emerick Aubameyang u ponedjeljak ujutro pretučen je u vlastitom domu.

Prema navodima, četvorica lopova upala su u vilu zvijezde Barcelone, a unutra su bili igrač i njegova supruga. Lopovi su pretukli Aubameyanga i ukrali sef.

Nakon pljačke pobjegli su u bijelom Audiju, a istraga je u tijeku.

Srbija - Francuska VIDEO Neviđen gol u Splitu: Srpkinja je zapucala, a lopta je golmanici stajala na glavi divider

Španjolski novinar Alfredo Martínez piše kako je par dobro, no doživjeli su ogroman šok, koji će im se sigurno urezati u sjećanje.

Poznati detalji

Španjolski El Pais piše kako su lopovi u kuću ušli kroz vrt, a oružjem su zastrašivali nogometaša i suprugu. Ukrali su sef s dijamantima, a napadača Barcelone pretukli su željeznim šipkama.

Pljačka se dogodila oko jedan sat ujutro, a policiju je nazvala supruga. Ovo nije prvi put da je slavnim nogometašima opljačkana kuća, no rijetko lopovi napadaju kada je netko u kući.
 

 

Na izlaznim vratima Barcelone

Bivši napadač Arsenala doveden je u Kataloniju kao veliko pojačanje, a kako je tvrdio Fabrizio Romano, napadač Barce sve je dogovorio sa Chelseajem. Njegov odlazak očekivao se prije kraja prijelaznog roka, koji uskoro završava.

Još se ne zna hoće li eventualni napad na njega utjecati na transfer, no Chelsea je baš jako zagrizao, a želi ga i Thomas Tuchel.

Problem u cijeni

Barcelona za Aubu navodno traži 30 milijuna eura, no engleski velikan nudi tek 20 milijuna eura, a mogli bi se dogovoriti na cijenu između 20 i 30 milijuna eura.

Aubameyang je za Barcelonu prošle sezone upisao 24 nastupa, zabio je 13 golova i dodao jednu asistenciju, no unatoč dobroj formi pred kraj sezone, Xavi ga ne vidi u svojim planovima. Sve je to poremetio dolazak Roberta Lewandowskog, koji je postao glavna zvijezda kluba.

Stigao je besplatno

Aubameyang je u Kataloniju stigao iz Arsenala, i to potpuno besplatno. Bio je to dobar potez Barcelone, koji bi se mogao pretvoriti u rapsodiju. Katalonci će prodajom zaraditi veliki novac kojim će barem malo popuniti ionako praznu blagajnu kluba.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider