Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sukob nakon utakmice

VIDEO Balotelli se posvađao s talijanskom legendom, skoro se potukli: Igrači ih razdvajali

Mario Balotelli skoro se potukao s trenerom Vincenzom Montellom.

Mario Balotelli (Foto: Afp)

Nogometaši Adana Demirspora nastavljaju sa sjajnom formom. U sklopu 4. kola turske Super Lige svladali su Umraniyespor s 1:0 i skočili na drugo mjesto prvenstvene tablice.

U četiri uvodna kola turska momčad, koju predvodi legendarni talijanski nogometaš Vincenzo Montella, osvojila je devet bodova, a pogodak za nova tri boda pao je već u 6. minuti dvoboja preko Rodriguesa.

Talijanski strateg na raspolaganju ima nekolicinu zvijezda, od prve je minute nastupio ruski napadač Artem Džjuba, kojeg je pak u drugom poluvremenu zamijenio zločesti dečko talijanskog nogometa Mario Balotelli.

gol expired U prometnoj nesreći poginuo otac Marka Livaje: Tužna vijest stigla usred noći divider

Balotelli je prošlog ljeta stigao u Tursku kao slobodan nogometaš i "eksplodirao". U 33 odigrana susreta upisao je 19 golova i šest asistencija, ali ove sezone prednost u prvom sastavu dobio je novopridošli Džjuba.

Vjerojatno je to naljutilo Balotellija, koji je nakon utakmice prigovorio svom treneru i žestoko ga razljutio. Izgubio je Montella živce i krenuo na svog napadača, ali na vrijeme su ga pomoćnici i ostali igrači uspjeli odvući sa strane.

Sukob Montelle i Balotellija možete vidjeti OVDJE.

Tablica Super Lig

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider