FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Do sad neprikosnoven

Ruski nokauter najavio je svoju sljedeću borbu: “Kabayel je najveći test za mene“

U Rijadu će se 23. prosinca održati najveći boksački događaj desetljeća, a na njemu će nastupiti i opasni ruski nokauter.

Arslanbek Makhmudov (Foto: Profimedia)

Rusko čudo od borca Arslanbek Makhmudov nastupit će u Saudijskoj Arabiji na najvećem boksačkom događaju godine, a vjerojatno i desetljeća. Na istom eventu borit će se i Filip Hrgović protiv Marka De Morija.

Makhmudov je, isto kao i Hrgović, teškaš s vrlo dobrim rezimeom. U svojim 18 profesionalnih borbi samo je jedan protivnik dočekao gong posljednje runde, a svi ostali bili su nokautirani.

Jedini koji je stoički podnio kanonadu udaraca je Carlos Takam, prekaljeni francuski veteran koji je u svojim najboljim danima boksao za najprestižnije titule.

Filip Hrgović i Mark De Mori Hrgović licem u lice s protivnikom: "Mi smo revolveraši, nismo računovođe" divider

U prosincu će se Makhmudov susresti s najvećim izazovom svoje karijere. U ring će ući s Agitom Kabayelom. Nijemac je svoju posljednju borbu odradio u ožujku ove godine protiv hrvatskog borca Agrona Smakićija. U njoj je slavio u četvrtoj rundi, ali Smakići ga je prije toga ozbiljno ugrozio.

“Ja sam jako sretan što ću se vratiti u Rijad i što ću imati ovako dobrog protivnika kao što je Agit Kabayel. Volim se boriti u Saudijskoj Arabiji i jako mi je drago što su mi Saudijci dali priliku da se tu opet borim. On je dobar protivnik i bit će pravi test za mene. Jako sam uzbuđen zbog ovog meča“, rekao je Makhmudov.

Filip Hrgović Preokret oko Hrgovićeva protivnika: Čeka ga iskusni Australac, hrvatski zet koji je godinama živio u Splitu!? divider

Makhmudov je dobro poznat saudijskoj publici jer je krajem listopada ondje u prvoj rundi nokautirao Wrighta.

“Arslanbek će se susresti sa svojim najtežim protivnikom do sada 23. prosinca. Kabayel je zaokružen boksač i udara jako s obje ruke. Porazio je također opasnog Dereka Chisoru. Cilj za ovu borbu je jasan - demonstrirati da smo mi na totalno drugoj razini“, izjavio je Makhmudov trener Ramsay.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider