FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
MELJE PROTIVNIKE

VIDEO Neporažena ruska zvijer nokautom za 70 sekundi poslala opaku poruku Hrgoviću i ostatku konkurencije

Arslanbek Makhmudov briljantno je odradio svoj posao na uvodnom programu današnjeg boksačkog spektakla u Rijadu.

Arslanbek Makhmudov (Foto: screenshot (YouTube))

Oni koji podrobnije prate boks, posebno tešku kategoriju izvan onog samog vrha, bez sumnje će vam među najvećih nadolazećim imenima spomenuti Arslanbeka Makhmudova (18-0, 17 KO).

Tyson Fury Fury završio na podu pa ipak savladao Ngannoua teže nego je bilo tko očekivao divider

Doslovno prolazi kroz protivnike

Ovaj 34-godišnji ruski boksač neporažen je u dosadašnjoj karijeri, a ima isti problem kao i većina nepoznatijih boraca sličnog rezime i kvalitete. Teško mu je pronaći adekvatne protivnike ili značajnije priredbe na kojima će nastupiti. 

No, ovog puta je uspio, našao se na priredbi koju u Rijadu predvode Francis Ngannou i Tyson Fury, a onda je tamo impresivno savladao protivnika kojeg su stavili pred njega.

Bio je to Junior Anthony Wright (20-5-1), borac zapravo vrlo nelošeg rezimea i prije meča plasiran na 72. mjestu prema BoxRecu. No, Makhmudov je doslovno prošao kroz njega.

Neupitno upozorenje za Hrgovića

Meč je silinom svojih udaraca završio za samo 70 sekundi i tako poslao opaku poruku svim teškašima iz vrha, među kojima je svakako i Filip Hrgović.

Makhmudov je prije ovog meča bio 17. teškaš svijeta prema BoxRecu, no bez sumnje bi mogao dodatno skočiti. A isto tako mu vjerojatno slijedi i puno poznatiji protivnik.

Ispod teksta pogledajte kako je Makhmudov završio nimalo bezazlenog Amerikanca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider