Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
O tome se govorilo

Je li Jakirovića dočekao pakao u Rijeci ili je sve skupa ostalo u normalnim okvirima?

Sergej Jakirović s Dinamom je remizirao kod Rijeke u derbiju 15. kola SuperSport HNL-a.

Jedna od aktualnijih tema u proteklom tjednu bio je Sergej Jakirović i njegov povratak u Rijeku iz koje je prije nešto manje od tri mjeseca naprasno otišao i preuzeo Dinamo.

Jakiroviću se najavljivala žestoka "dobrodošlica" Armade, a evo kako su to sve doživjeli voditelji podcasta Utakmicu po utakmicu od kojih su neki bili prisutni na Rujevici.

"Nije se po meni to baš tako osjetilo. Bila sam tamo i bila sam spremna na puno gore, ništa spektakularno ja tu nisam vidjela. Čak mi je i Jakirović poslije u izjavama rekao da je i on bio spreman na gore", rekla je Valentina Miletić.

Mateo Pukšar se nadovezao:

"Više sam očekivao, puno pakleniju atmosferu. Pričalo se o paklu, ali nisam ja to doživio jer mi se činilo da je bilo nekih rupa na tribini, nije to bilo baš onako krcato, nije srušen ovosezonski rekord Rujevice."

"Bilo je par onih štosnih poruka, u smislu da su onaj neki dres okrenuli naopačke. Ja smatram da je ambijent bio izvrstan, primjerena kulisa onome što smo vidjeli na terenu, a meni je drago da se riječka publika nije iscrpljivala u navijanju protiv", zaključak je Ivana Ljubića.

Cijela nova epizoda podcasta Utakmicu po utakmicu

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider