FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"Borba će biti nasilna"

Hrgović licem u lice s protivnikom: "Mi smo revolveraši, nismo računovođe"

Održano je sučeljavanje između Filipa Hrgovića i Marka De Morija.

Filip Hrgović i Mark De Mori (Foto: @boxingontnt/Screenshot)

U Londonu su se po prvi puta susreli Filip Hrgović i njegov protivnik na velikoj priredbi Mark De Mori.

Veliki boksački spektakl održat će se u Rijadu, a cijeli event prepun je zvijezda iz samog vrha sporta. Hrgovićev protivnik u dobrom je nizu s iskustvom, no Filip je svjestan kako je on samo stepenica prema željenom cilju – napadu na svjetsku titulu.

“Prije svega želim se zahvaliti na pruženoj prilici, drago mi je što ću biti dio priredbe, uzbuđen sam, a i drago mi je što je moj protivnik uzbuđen. Nadam se da ćemo prikazati dobru predstavu i dati navijačima ono što žele vidjeti“, rekao je Hrgović.

Protivnik je iskusan i ima velik motiv

Mark De Mori neporažen je posljednjih šest godina, od 11 posljednjih pobjeda u njih 10 je nokautirao protivnike.

Filip Hrgović Preokret oko Hrgovićeva protivnika: Čeka ga iskusni Australac, hrvatski zet koji je godinama živio u Splitu!? divider

“Svjestan sam da moji protivnici nisu na razini kakvoj je Filip Hrgović. Pratio sam njegovu karijeru i svjestan sam da je talentiran, da udara jako i ima čvrstu bradu. Ali protiv koga god da se borim pokušat ću mu razbiti slezenu i napasti mu tijelo.

Neću stajati iza direkata i pokušavati tako pobijediti borca njegove kvalitete u 12 rudni. Nadam se nasilnoj borbi u prvim rundama i nadam se najboljem. Probat ću ga razotkriti. Svjestan sam da je jako dobar, snažan borac. Promatrao sam ga i ovdje sam da ga probam pobijediti u prvih četiri runde“, izjavio je De Mori.

Za njega će ovo biti jedan od najvećih izazova u karijeri. S profesionalnim omjerom od 41 pobjede i dva poraza Australac je boksač kakav će dobro doći Hrgovićevom rezimeu uspije li ga savladati.

Anthony Joshua i Filip Hrgović U javnost isplivao plan: Anthony Joshua idućeg će mjeseca boksati da bi postao protivnik Hrgoviću!? divider

No, i De Mori ima svoje motive u ovoj borbi.

“Potpuno bi promijenila moju karijeru, moj život, novac koji možete zaraditi od revanša, od sljedeće borbe, da mogu djeci i unucima ispričati što sam napravio u karijeri, toliku dozu poštovanja imam za Hrgovića, ali znam kakav sam – želim pobijediti. Svi smo mi revolveraši, nitko od nas ne želi biti računovođa. Tu smo da se borimo, volimo i novac, nemojte me krivo shvatiti, ali ovdje smo jer se volimo boriti“, zaključio je De Mori.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider