FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ufc ima plan, ali...

Rezultati ankete su pomalo nevjerojatni, uz Stipu protiv cijelog UFC-a i njihovog ljubimca

Veliki optimizam vlada među hrvatskim ljubiteljima UFC-a uoči borbe Miočić – Cormier.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stručnjaci su podijeljeni, kladionice također, ali su zato hrvatski navijači uvjereni kako će u nedjelju ujutro Stipe Miočić slaviti protiv Daniela Cormiera i potvrditi status najvećeg UFC teškaša u povijesti.

Čitatelji GOL.hr-a pokazali su veliki optimizam uoči kraja trilogije, čak pomalo iznenađujući iako je očekivano velika većina navijački na strani Amerikanca hrvatskih korijena te hrvatskog imena i prezimena.

gol expired Cormier na vaganju ponovno odigrao svoju psihološku igru: Kilaža je otkrila jako puno toga uoči trilogije divider

U našoj anketi je do pisanja ovog članka glasalo nešto manje od 12 tisuća čitatelja GOL.hr-a. Oko devet tisuća ili čak 82 % vas smatra kako će Miočić biti pobjednik trilogije i noćašnje borbe. Samo 7 % misli kako će to biti Daniel Cormier, a 11 % nije se moglo odlučiti za pobjednika.

Realne šanse su, naravno, itekako drukčije. 

U SAD-u se navijači ne bi složili s ovakvim rezultatima ankete u Hrvatskoj. Osim što kladionice daju 50:50 šanse, nekako je kod stručnjaka ipak malo Cormier u prednosti uoči ove borbe. Nije tajna da je on ipak favoriti većine Amerikanaca jer je puno veća zvijezda od Stipe unatoč svim nevjerojatnim Miočićevim pobjedama i obranama titule.

gol expired Održano službeno vaganje: Miočić teži nego prošli put i izgleda sjajno, Cormiera se dugo čekalo divider

UFC drži fige Cormieru

I u samom UFC-u se nadaju pobjedi Cormiera koji je marketinški puno atraktivniji borac, ali nije on samo to. Cormier je najavio kako mu je ovo posljednja borba  te on svoj profesionalni put nastavlja u UFC-u kao važan dio organizacije i sukomentator. Sigurno da bi rado u njihovom timu željeli svog budućeg člana oslovljavati s ''najveći teškaš u povijesti''. To jednostavno donosi novac.

Stipe je još jednom sam protiv svih, nadamo se kako će upravo ime prezime Miočić morati oslovljavati s dubokim poštovanjem najboljeg teškaša u povijesti.

Prijenos UFC 252 spektakla počinje noćas od 4 sata ujutro na GOL.hr-u, a snimku cijelog eventa možete gledati od 22:45 na Novoj TV.

Tko će biti pobjednik povijesne UFC trilogije?

Ukupno glasova:

Cijela emisija Lucky Punch posvećena borbi Miočić - Cormier

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider