FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
jedva čekamo!

Održano službeno vaganje: Miočić teži nego prošli put i izgleda sjajno, Cormiera se dugo čekalo

U Las Vegasu je održano službeno vaganje za UFC 252 kojeg može gledati na GOL.hr-u i Novoj TV.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obavljeno je i službeno vaganje u Las Vegasu uoči UFC 252 spektakla kojeg u nedjelju od 4 ujutro možete uživo pratiti na GOL.hr-u ili pogledati u snimci od 22:45 na Novoj TV. Borci su stali na vagu i uspješno zadovoljili svoje težinske kategorije, svi osim Herberta Burnsa koji je imao skoro 68 kg što je previše za perolaku kategoriju.

Koeficijenti u Cro Betu za UFC 252 Miočić ili Cormier: Koliki su koeficijenti i kakve ishode prognoziraju Zelg i Pokrajac divider

Stipe Miočić bio je na 105,5 kg što je kilogram više od prošle borbe. Nakon njegove pojave na vagi krenuli su brojni komentari kako Stipe izgleda sjajno, fizički sjajno pripremljen za povijesnu borbu s Danielom Cormierom.

Njegov protivnik, koji je izašao s posebnom maskom, težak je otprilike kao i prije godinu dana, 107 kilograma, za kilogram i pol više od Miočića.

Dok je Miočić vrlo brzo odradio vagu, Cormiera se nakon toga čekalo skoro sat vremena. Mnoge je iznenadio svojom težinom jer se očekivalo više kilograma. Moguće da ih je skidao u zadnji čas kako bi poslao neku poruku Miočiću i njegovom timu.

gol expired Urnebesni dio trilogijske presice: DC novinarima "Pogledajte ga kako se zlobno smješka", Miočić imao spreman odgovor divider

U medijima je posljednjih dana govorio kako je dodatno smršavio za meč, a čini se kako je pokušao skinuti masu do samog izlaska na vagu. O masi boraca često zavisi taktika za borbu i sve je to dio i psihološke igre.

Tko će biti pobjednik povijesne UFC trilogije?

Ukupno glasova:

Rezultati vaganja UFC 252, glavni program:


Teška: Stipe Miočić (105,5 kg) vs Daniel Cormier (107 kg)

Bantam: Sean O'Malley (61.5 kg) vs Marlon Vera (61.5 kg)

Teška: Junior dos Santos (108 kg) vs Jairzinho Rozenstruik (115 kg)

Perolaka: Herbert Burns (67.8) vs Daniel Pineda (66 kg)

Bantam: John Dodson (61.5 kg) – Merab Dvalishvili (61.5 kg)

Pogledajte emisiju Lucky Punch: Je li Miočićev tim već pogriješio i zašto Cormier gura prste u oči

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider