FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio bi idiot da to ne napravi"

Urnebesni dio trilogijske presice: DC novinarima "Pogledajte ga kako se zlobno smješka", Miočić imao spreman odgovor

Daniel Cormier i Stipe Miočić u nekoliko su navrata dobro nasmijali konferencijsku dvoranu na posljednjem razgovoru s novinarima uoči trilogije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mnogi će reći da presice bez tzv. trash talka ne treba ni raditi. Po tome se nijedna konferencija za novinare uoči meča Stipe Miočića i Daniela Cormiera ne bi trebala održati, ponajviše zbog međusobnog poštovanja koje ta dvojica sjajnih teškaša imaju jedan prema drugome.

To su pokazali i ovog četvrtka kada su s novinarima proveli 50-ak minuta razgovarajući. Štoviše, bilo je isključivo smiješnih i zabavnih situacija, bez imalo napetosti. U jednom trenutku postalo je vrlo smiješno svima prisutnima nakon što je jedna novinarka pitala Miočića hoće li odmah napasti tijelo Daniela Cormiera. Podsjetimo, ta mu je taktika donijela pobjedu u drugom meču.

Pogledajte Lucky Punch: Je li Miočićev tim već pogriješio i zašto Cormier gura prste u oči

"Ne znam, vidjet ćemo. Mislim da prije svega moram micati glavu da ne stoji uvijek na istom mjestu. Moram na tome poraditi do subote. Radili smo na mnogo stvari u pripremama za ovaj meč i vidjet ćemo što će se dogoditi", rekao je zagonetno uz smiješak Stipe Miočića, na što mu je odmah replicirao Cormier.

"Ići će ponovno u tijelo. Bio bi idiot da ne ide. Imali su previše uspjeha s tom taktikom. No stvarnost je cijele priče da će takva promjena taktike, kakvu ste napravili u posljednjem meču, upaliti samo jednom. Nakon toga idem u dvoranu i popravim to. Naporno radim da mi se to ne ponovi. No on će me i dalje udarati, nema šanse da ih sve blokiram. Na meni je da ih što više neutraliziram", kazao je Cormier i onda se obratio našem borcu.

Koeficijenti u Cro Betu za UFC 252 Miočić ili Cormier: Koliki su koeficijenti i kakve ishode prognoziraju Zelg i Pokrajac divider

"No da, vratit će se udarcima u tijelo. Vidite ga kako se zlobno smješka svaki put kada kaže da neće to raditi. Pogledajte ga, ne može si pomoći. Pogledajte kako se zlobno smješka kada se spomenu udarci u tijelo", rekao je DC, a Stipe mu odmah uzvratio.

"Ti si poput moje žene."

UFC 252 spektakl i borbu Miočić – Cormier ove nedjelje možete gledati na GOL.hr-u i Novoj TV, prvo od 4 sata ujutro u izravnom prijenosu na našem sportskom portalu, a kasnije u snimci od 22:45 na našem TV kanalu.

gol expired Sučelili se Miočić i Cormier: Stipe progovorio o odlasku u mirovinu, DC se usporedio s Jordanom divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider