FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
moguća su iznenađenja

Miočić ili Cormier: Koliki su koeficijenti i kakve ishode prognoziraju Zelg i Pokrajac

U emisiji Lucky Punch dobili smo prognoze ishoda naših stručnih sukomentatora.

Novo izdanje emisije Lucky Punch posvećeno je spektaklu koji nas čeka ove nedjelje ujutro. U 4 sata na GOL.hr-u počinje izravni prijenos UFC 252 večeri, na kojoj je glavna borba završetak trilogije između Stipe Miočića i Daniela Cormiera.

Dio emisije posvećen je i ljubiteljima klađenja. Teškaški prvak i izazivač potpuno su izjednačeni i na svjetskim i na domaćim kladionicama. Cro Bet nam nudi koeficijent 1.90 na obje pobjede, ali i razne druge ishode - 6.50 na pobjedu Stipe sudačkom odlukom, te 4.50 ako na taj način bude slavio Cormier.

gol expired Sučelili se Miočić i Cormier: Stipe progovorio o odlasku u mirovinu, DC se usporedio s Jordanom divider

''Moguće da borba ode do kraja, obojica će biti fenomenalno pripremljeni. Ja se nadam ili brzom prekidu za Miočića ili dugoj večeri za Miočića'', rekao je Zelg u emisiji.

Da će Stipe slaviti u prve tri runde koeficijent u Cro Betu je 3.10, dok je na Cormiera mrvicu veći – 3.30. U četvrtoj i petoj situacija je drukčija pa je tako na Stipino slavlje u posljednje dvije runde koeficijent 4.20, dok je na Cormiera 3.60.

''Ako Miočić nametne svoj stil, to će biti kratka borba za Cormiera'', smatra Galešić.

Koeficijenti u Cro Betu za Miočić vs Cormier Koeficijenti u Cro Betu za Miočić vs Cormier (Foto: GOL.hr)

Igor Pokrajac ovog puta nije mogao biti u studiju Lucky Puncha, no dao je svoju prognozu. Osim pobjede Miočića (1.90) prognozirao je i pobjedu Seana O'Malleyja (1.30).

''Tu bi moglo biti iznenađenje. O'Malley je favorit, ali Vera je sve samo ne bezazlen protivnik'', oprezan je Zelg.

Pokrajac je odigrao listić na pobjedu Juniora dos Santosa protiv Jairzinha Rozenstruika, na kojeg je koeficijent 2.10. Vlado Boban slaže se s tim iznenađenjem, dok bi Zelg ipak stavio na favorita kladionica, Rozenstruika (1.65).

U priloženom videu na vrhu članka pogledajte dio posvećen kladionicama, a cijelu emisiju Lucky Punch možete pogledati ispod teksta.

Tko će biti pobjednik povijesne UFC trilogije?

Ukupno glasova:

Cijela emisija Lucky Punch posvećena borbi Miočić - Cormier

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider