Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Očekujemo nadmoć na tribinama

Španjolski mediji fascinirani: ''Hrvati su užarili ulice Rotterdama, bit će ih puno više od naših navijača''

Španjolska Marca također prenosi sjajnu atmosferu koju su stvorili Hrvati u Rotterdamu.

Galerija Hrvatski navijači u Rotterdamu Hrvatski navijači u Rotterdamu Hrvatski navijači u Rotterdamu Hrvatski navijači u Rotterdamu

Hrvatska nogometna reprezentacija večeras u 20:45 igra svoje drugo finale u povijesti, danas nam na putu do titule u Ligi nacija stoji moćna Španjolska.

Iako je Španjolska nešto pomlađena i nema velikih zvijezda kao nekoć, ipak su favoriti u današnjem susretu prema kladionicama.

Pogodak Chiese VIDEO Pogledajte sve pogotke s uzbudljive golijade Italije i Nizozemske divider

Atmosfera u Rotterdamu je na vrhuncu, sitno se broji do početka utakmice, a to su primijetili i Španjolci koji su ostali očarani hrvatskim navijačkim folklorom.

Španjolska Marca prenosi da hrvatska zlatna generacija ponovno igra finale velikog natjecanja, ali i da su Hrvati užarili ulice Rotterdama stoji u naslovu.

''Unatoč udaljenosti, tisuće i tisuće Hrvata stiglo je u Rotterdam podržati svoju reprezentaciju. Očekuje ih se čak 26 tisuća, dok će Španjolca biti tek šest tisuća na tribinama De Kuipa'', pišu Španjolci.

Dion Drena Beljo i Josip Šutalo Španjolci se raspisali o Vatrenom koji tek dolazi: "Hrvatska 'beba' koja je dobila ime u čast boga vina" divider

Vjerujemo da će Vatreni imati veliku podršku s tribina De Kuipa te da će se naš kapetan Luka napokon okititi zlatom nakon gotovo punoljetnosti provedene u kockastom dresu.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider