Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatrena atmosfera

VIDEO Pogledajte povijesne snimke iz Rotterdama, pojavila se snimka koja se munjevito širi internetom

Više od 20 tisuća navijača očekuje se na finalu Lige nacija između Hrvatske i Španjolske u Rotterdamu.

Galerija Hrvatski navijači u Rotterdamu Hrvatska navijačica u Rotterdamu Hrvatski navijači u Rotterdamu +11 Hrvatski navijači u Rotterdamu

Večeras od 20:45 nogometaši Hrvatske i Španjolske igraju finale Lige nacija na legendarnom De Kuipu u Rotterdamu uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u. Među hrvatskim navijačima vladalo je ogromno zanimanje, prava euforija, a u nizozemsku luku pristizali su sa svih strana

Neslužbeno se očekuje čak 25 tisuća hrvatskih navijača na finalu Lige nacija, a ovako smo mi kroz dan pratili stvarno čudo od atmosfere.

19:00 Stadion se polako puni, gužve su ogromne...

18:15 Na Twitteru se pojavila snimka hrvatskih navijača koja je uhvaćena s vrha zgrade.

17:40: Stipe Antonijević se javio iz grada par sati do utakmice. Pogledajte stvarno nevjerojatne scene OVDJE.

17:30 Španjolaca stvarno neće biti puno, točna brojka se još ne zna, ali Hrvati su ih pokupovali praktički sve što su i mogli kupiti.

17:20 Kakaaav spektakl! Polako svi dolaze ispred stadiona i još malo stadion će biti prepun Hrvata.

16;50 Atmosfera je stvarno sjajna, a snimke stalno pristižu.

16:20 Upravo je krenuo veliki korteo navijača prema stadionu. Ludnica je u kartu, neki su i dalje bez ulaznica pa u panici traže višak za kupnju.

14:40 Domaćini su začuđeni atmosferom u Rotterdamu, pita se tako jedna korisnica Twittera "je li ovo Zagreb ili Rotterdam?".

14:05 Pogledajte kako je u centru Rotterdama, sve je puno kockica. Ore se navijačke pjesme, ali i najpoznatiji hrvatski hitovi.

13:45 Hrvatski navijači su zaposjeli centar Rotterdama. Sjajna je atmosfera, a navijači polako zagrijavaju glasnice za veliko finale.

13:10 Pred veliko finale na društvenim se mrežama proširila akcija za Luku Modrića. Poziva se sve navijače na stadionu da u desetoj minuti krenu pjevati hit Miše Kovača "Ostani tu" kako bi privolili kapetana na ostanak u reprezentaciji.

Na popularnoj Instagram stranici "Volim Hrvatsku" osvanula je akcija za Luku Modrića. Poziva se sve navijače na stadionu da u desetoj minuti krenu pjevati hit Miše Kovača.

12:35 HNS je objavio na službenom Instagram profilu da se fan-zona otvara od 13 sati, a navijače će zabavljati DJ.

12:25 Rotterdam je već nekoliko dana u hrvatskim bojama, naši su navijači iznenadili domaćine masovnošću i atmosferom, ali i ispijanjem pića:

"Hrvati jako puno troše. Svi naručuju piće od pola litre, a već kada je piće na pola naručuju drugo'', ostala je iznenađena konobarica u Rotterdamu za Dnevnik Nove TV.

12:15 Ogroman broj hrvatskih navijača želi na veliko finale, više je zainterisiranih nego što ima ulaznica, a ulaznice na crnom tržištu idu čak do tisuću eura. Veliki broj navijača stiže iz Hrvatske, BiH, Njemačke, ali i neki su se odlučili na put iz daleke Australije.

12:00 Na polufinalnoj utakmici protiv Nizozemske skupilo se oko 17, 18 tisuća hrvatskih navijača koji su priredili veličanstvenu atmosferu na De Kuipu, a ta brojka mogla bi biti još veća na velikom finalu protiv Španjolske.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider