Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Očekuje se 25 tisuća navijača

VIDEO Okupacija Rotterdama se nastavlja, konobarica iznenađena: ''Hrvati puno troše i brzo naručuju pića''

Navijači hvataju zadnji vlak za Rotterdam za veliko finale Lige nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra drugo finale u svojoj povijesti, Španjolci nam stoje na putu do titule u Ligi nacija.

Hrvati su od utorka okupirali Rotterdam, grad je pun kockica, a sutra se očekuje čak 25 tisuća navijača u drugom najvećem nizozemskom gradu.

Luka Modrić na treningu Vatreni odradili posljednji trening uoči finala Lige nacija: Evo što Dalić priprema za Španjolce divider

Navijači hvataju zadnje busove i letove za Nizozemsku i kreću u nezaboravnu avanturu.

''Evo malo prije smo se dogovorili, bili smo na piću, dobili smo karte za utakmicu, pitao sam curu hoćemo li ići, kaže može i evo nas'', rekao je mladić.

Svi su spremni s rekvizitima, majice, šalovi, zastave su u torbama i kreće se na dugo putovanje za Rotterdam. A oni koji su već u Rotterdamu okupirali su kafiće već danima.

Zlatko Dalić Dalić najavio dvoboj s Furijom: ''Idemo po zlato za Luku, 25 tisuća ljudi u Rotterdamu pokazuje koliko vrijedimo'' divider

''Hrvati jako puno troše. Svi naručuju piće od pola litre, a već kada je piće na pola naručuju drugo'', ostala je iznenađena konobarica u Rotterdamu.

Svi zazivaju Lukin ostanak

Svi zazivaju Lukin ostanak, a sutra se u 10. minuti susreta priprema posebna pjesma za našeg kapetana.

''Poželio bi da odradi još jednu etapu, zadnju, za Euro da bude tu i pomogne mladim dečkima'', izrazili su želji mnogobrojni navijači.

Više o hrvatskim navijačima u Nizozemskoj pogledajte u videu na početku članka.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider