Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sitno brojimo

Vatreni odradili posljednji trening uoči finala Lige nacija: Evo što Dalić priprema za Španjolce

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening uoči finala Lige nacija protiv Španjolske.

Vatreni su odradili posljednji trening uoči sutrašnjeg finala Lige nacija protiv Španjolske.

Luka Modrić Navijači sutra pripremaju iznenađenje Modriću u desetoj minuti, čeka nas spektakl! divider

Svi igrači su zdravi i spremni za utakmicu. Ostaje još pitanje koju će početnu postavu izbornik Zlatko Dalić izvesti na travnjak De Kuipa.


Neko opće razmišljanje novinara je da Dalić neće ništa mijenjati i da će istrčati postava koja je igrala u polufinalu protiv Nizozemske. Možda su moguće promjene na desnom beku, centarforu ili jednom od stopera, ali to je na razini teorije. Izglednije da će Juranović, Kramarić i Vida istrčati u prvih 11 i protiv Španjolaca.

Zlatko Dalić Dalić najavio dvoboj s Furijom: ''Idemo po zlato za Luku, 25 tisuća ljudi u Rotterdamu pokazuje koliko vrijedimo'' divider


Pretpostavka je da bi Dalić mogao nešto ranije mijenjati zbog nakupljenog umora. U tom slučaju mogli bi ući Stanišić, Petković i možda Erlić. U taktičkom smislu Vatreni će možda igrati malo zatvorenije, s povremenim intervalima visokog presinga.


Kako god, Vatreni su spremni i finale dočekuju u odličnoj atmosferi. Sigurno će imati gromoglasnu podršku s tribina, očekuje se dvadesetak tisuća hrvatskih navijača.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider