Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
svaka čast

Zbog Vatrenih krenuli na put od 17 tisuća kilometara, stižu na veliko finale

Anamarie i Kristian gledaju svaku utakmicu Hrvatske, a sada su se odlučili na korak dalje u njihovim životima i ispunili su svoje snove.

Anamarie i Kristian Raić (Foto: Privatna arhiva)

Euforija i Hrvati uvijek idu zajedno, još kad se tu nadoda ljubav prema Domovini, jasno je da nema bolje kombinacije za sreću.

Tako su Anamarie i Kristian Raić odlučili da idu u avanturu života. Naime, krenuli su iz dalekog Sydneyja prema Rottedamu kako bi navijali za Vatrene u velikom finalu Lige nacija.

Anamarie i Kristian gledaju svaku utakmicu Hrvatske, a sada su se odlučili na korak dalje u njihovim životima i ispunili su svoje snove. Proći će put od skoro 17 tisuća kilometara.

Vatrene čeka povijesna atmosfera

Hrvatsku bi mogla dočekati i atmosfera generacije, samo su neki od trenutnih igrača iskusili čudesne atmosfere na Svjetskom prvenstvu u Njemačkoj 2006. i na Euru 2008. u Austriji.

Potražnja za ulaznicama je stvarno neopisiva, ovakva navala vjerojatno nije bila ni za finale Svjetskog prvenstva u Moskvi. Hrvatskih navijača se očekuje preko 20 tisuća, možda nećemo pogriješiti ako napišemo da će nas biti i 30 tisuća.

S druge strane kod Španjolaca ne vlada euforija, za polufinale su kupili svega par tisuća ulaznica pa ih se puno ne očekuje u finalu s Hrvatskom.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider