Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sutra nam prijeti

VIDEO Najbolji igrač Lige prvaka samo za Dnevnik Nove TV: ''Kovačić? Volio bih ga vidjeti u Cityju''

Marko Šepat danas je bio u kampu španjolske nogometne reprezentacije gdje je razgovarao s Rodrijem.

Hrvatska nogometna reprezentacija sutra igra drugo finale u svojoj povijesti, Španjolci nam stoje na putu do titule u Ligi nacija.

Naš Marko Šepat danas je posjetio kamp španjolske nogometne reprezentacije gdje je razgovarao s najboljim igračem ovogodišnjeg izdanja Lige prvaka - Rodrijem.

Rodri, nakon utakmice s Italijom rekli ste da je bila prava bitka, očekujete li da će protiv Hrvatske biti još teže?

Luka Modrić na treningu Vatreni odradili posljednji trening uoči finala Lige nacija: Evo što Dalić priprema za Španjolce divider

''Da, naravno. Mislim da nas čeka jedna od najboljih momčadi u Europi, u smislu učinka i svega. Bit će stoga jako teško, ali imamo priliku osvojiti trofej. Neće biti lako, ali idemo po njega'', rekao je 27-godišnjak.

Jeste li iznenađeni rezultatima Hrvatske i općenito hrvatskim nogometom? Mala smo zemlja, smatrate li nas svojevrsnim čudom?


''Ovisi, ako pogledate kvalitetu igrača onda nije, jer kao što sam vam rekao neki dan, oni konstantno napreduju. Posljednjih godina bili su završnicama velikih natjecanja. Tako da me ništa ne čudi, jer razina momčadi kao kolektiva je iznimno dobra. Mislim da je to ono što top momčadi dovodi do završnica. Mislim da će biti teška utakmica, bit će vrlo gusto, stoga moramo biti fokusirani na detalje'', istaknuo je vezni igrač Manchester Cityja.

''Kovačić? Top igrač''

Rekli ste već puno lijepih stvari, ali moram vas pitati o Mateu Kovačiću za koga se šuška da bi mogao biti novi igrač Manchester Cityja.

Bruno Petković Španjolci otkrili da ima istine u Dalićevim riječima: Barcelona je pratila Petkovića! divider

''Da (čini se da ćemo biti suigrači). Poznajem ga jako dobro, on je top igrač naravno. Ako nam se pridruži, bit ću jako sretan. Uvijek je odlično za nas ako nam dođe igrač takve klase. No, sutra se borimo protiv Hrvatske i, kao što sam rekao, bit će jako teško. Baš zato što imaju individualnu kvalitetu poput Kovačića, moramo biti fokusirani'', zaključio je Rodri.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider