Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pravi nogometni znalac

Španjolci otkrili da ima istine u Dalićevim riječima: Barcelona je pratila Petkovića!

Španjolski Mundo Deportivo potvrdio je da je Brunu Petkovića pratila Barcelona.

Bruno Petković (Foto: Afp)

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Lige nacija sjajnim preokretom protiv Nizozemske.

Još jednom su Vatreni pokazali da se mogu uzdići iz ponora, a sjajan gol Petkovića s 25 metara u 98. minuti susreta donio je radost i veselje mnogobrojnim navijačima na tribinama De Kuipa.

Luka Modrić Navijači sutra pripremaju iznenađenje Modriću u desetoj minuti, čeka nas spektakl! divider

Izbornik Zlatko Dalić nakon utakmice rekao je da je Petković igrač za Real ili Barcelonu kada je pravi, a u srijedu protiv Nizozemske bio je pravi.

Španjolski Mundo Deportivo otkrio je da je Barcelona uistinu pratila Petkovića, bilo je to u jesen 2019. godine kada su Katalonci tražili zamjenu za Luisa Suareza.

Zlatko Dalić Dalić najavio dvoboj s Furijom: ''Idemo po zlato za Luku, 25 tisuća ljudi u Rotterdamu pokazuje koliko vrijedimo'' divider

Eric Abidal, legenda Barcelone i tadašnji sportski direktor je te 2019. godine došao na Rujevicu pratiti Petkovića na utakmici između Hrvatske i Slovačke. Slavili su Vatreni 3:1, a upravo je Petković upisao pogodak.

Naravno, znamo da je Petković i dan danas član zagrebačkog Dinama, ulazi u posljednju godinu ugovora i sve se više šuška o njegovom transferu u inozemstvu, ponajviše o novoj suradnji s Nenadom Bjelicom koji danas vodi turski Trabzonspor.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider