Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Veliki talent

Španjolci se raspisali o Vatrenom koji tek dolazi: "Hrvatska 'beba' koja je dobila ime u čast boga vina"

Dion Drena Beljo je prvi put pozvan u hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Dion Drena Beljo i Josip Šutalo (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

U najavi velikog finala Lige nacija između Hrvatske i Španjolske, Marca je posvetila tekst mladom hrvatskom napadaču, koji se prvi put našao na Dalićevu popisu, a to je Dion Drena Beljo.

Najveća zvijezda Vatrenih je, dakako, kapetan Luka Modrić koji je stekao izniman ugled u španjolskom nogometu i medijima. S godinama je postao jedna od ključnih figura madridskog Reala u pohodu na velike trofeje, ali pozornost španjolskih medija privukao je najmlađi član Vatrenih.

Ivan Perišić HNS objavio Perišićevu fotografiju sa zanimljivom porukom: "Vrijeme je" divider

Pred Beljom je blistava karijera, radi se o velikom talentu koji tek ima 21 godinu i ovo mu mu je prvi poziv u izabranu hrvatsku vrstu. Ozljedom Joška Gvardiola, dobio je mjesto na konačnom popisu, ali i neprocjenjivo iskustvo da iskusi veliko finale.

Osim što je veliki talent, veliku pozornost privlači i neobičnim imenom iza kojeg stoji zanimljiva priča. Njegovi roditelji dali su mu ime u čast Dioniza, boga vina, dok su mu ime Drena dali u čast djeda, piše španjolski list koji ga je nazvao "hrvatskom bebom, koja je dobila ime u čast boga vina".

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider