Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ususret velikom finalu

HNS objavio Perišićevu fotografiju sa zanimljivom porukom: "Vrijeme je"

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić je velika želja Hajdukovih navijača.

Ivan Perišić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Sve je spremno za veliko finale. Večeras od 20:45 nogometaši Hrvatske i Španjolske odmjerit će snage na legendarnom De Kuipu, a HNS najavio je finale Lige nacije zanimljivom objavom na Instagramu.

Na Instagramu su objavili fotografiju Ivana Perišića s porukom - "vrijeme je" i tako podsjetili na akciju Hajdukovih navijača, pod nazivom "Vrime je", koji se nadaju njegovom povratku na Poljud.

On je davno izjavio da želi završiti karijeru na Poljudu, a zagazio je u 35. godinu života i mnogi vjeruju da je došlo vrijeme za povratak u splitske redove, no Perišić je prošlog ljeta odlučio prihvatiti poziv iz engleske Premier lige i okušati se u još jednoj od najboljih pet liga Europe.

Rodrigo Moreno Loše vijesti za Španjolce: Ostali bez napadača za veliko finale protiv Hrvatske? divider

Nakon milanskog Intera, preselio je u Tottenham, gdje je surađivao s Antoniom Conteom, ali njihova sezona je bila sve, samo ne bajna. Talijanski strateg je dobio otkaz, a u talijanskim medijima se prije dva mjeseca zakotrljala priča o mogućem povratku među Nerazurre.

Veliki je problem Perišićeva plaća, godišnje zarađuje čak 6 milijuna eura, a to predstavlja veliki uteg Interu, a kamoli Hajduku, tako da bi navijači splitskog kluba mogli pričekati još neko vrijeme na njegov povratak...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider