Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pod velikim upitnikom

Loše vijesti za Španjolce: Ostali bez napadača za veliko finale protiv Hrvatske?

Finale Lige nacija Španjolska - Hrvatska igra se od 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u

Rodrigo Moreno (Foto: Afp)

Španjolski krilni napadač Rodrigo Moreno (32) zbog bolova u nozi nije u subotu završio trening s reprezentacijom pa je upitan njegov nastup u nedjelju protiv Hrvatske u finalu Lige nacija, izvijestila je španjolska novinska agencija EFE.

Moreno je u četvrtak bio u početnoj postavi Španjolske u polufinalnoj utakmici s Italijom, no travnjak u gradu Enschedeu je napustio u 45. minuti zbog ozljede noge. Španjolska je pobijedila s 2:1 pa će igrati u nedjelju u Rotterdamu s Hrvatskom.

Moreno je u subotu navečer normalno počeo trening, koji je prvih 15 minuta bio otvoren za medije. Tijekom vježbi zagrijavanja i dodavanja lopte nije pokazivao tegobe. No kada su mediji napustili tribinu, a trener Luis de la Fuente pojačao ritam, napadač Leedsa je otišao s travnjaka.

Mario Mandžukić Mandžo digao na noge publiku: Kada je hrvatski borac nokautirao suca, nastala je ludnica divider

"U pratnji fizioterapeuta Juana Mura otišao je u svlačionicu na tretman", izvijestio je EFE ne navodeći izvor informacije. Agencija je dodala da je Moreno "praktično otpao" za utakmicu s Hrvatskom.

Španjolski nogometni savez nije se javno oglasio o situaciji s Morenom.

Na desnom krilu španjolskog napada mogao bi ga zamijeniti Marco Asensio (27), dosadašnji igrač Real Madrida koji je ovaj mjesec otišao sa Santiago Bernabea.

Trening španjolske reprezentacije odradio je pak bez problema ofenzivni Dani Olmo (25). On je zbog ozljede bio propustio ogled s Italijom.

Hrvati u Amsterdamu VIDEO Hrvati oduševljavaju Nizozemce: Kanalima Amsterdama ori se Moja domovina divider

Novine AS nagađaju da bi izbornik Luis de la Fuente mogao napraviti dvije ili tri izmjene u početnoj postavi u odnosu na utakmicu u četvrtak. Dani Carvajal (31) iz Real Madrida mogao bi tako na desnom beku zaigrati umjesto umornijeg Jesusa Navasa (37) iz Seville.

Izbornik De la Fuente uoči posljednjeg treninga nije htio otkriti s kojom jedanaestoricom će početi susret protiv Hrvatske, koja je u polufinalu svladala Nizozemsku s 4:2.

"Pričekat ćemo posljednji trening. Imam maksimalno povjerenje u sve igrače, niti jedan nas neće razočarati. Promjene se ne rade iz kaprica", rekao je De la Fuente na konferenciji za medije ranije tijekom subote.

Tko će slaviti u finalu Lige nacija?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider