Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
SPORTOVI
Svjetsko nogometno prvenstvo 2022
Probili meksički bedem

VIDEO Pogledajte majstorske golove Messija i Fernandeza za rušenje Meksika, ne zna se koji je bolji

Argentina je slavila protiv Meksika 2:0 u drugom kolu skupine C Svjetskog prvenstva u Katru.

Slavlje Argentine (Foto: Afp)

Argentina je slavila protiv Meksika 2:0 u drugom kolu skupine C Svjetskog prvenstva u Katru. Nakon katastrofalnog otvaranja turnira protiv Saudijske Arabije, Argentini je prijetilo ispadanje već u drugom kolu eventualnim porazom od Meksika.

Leo Messi Argentina slavila u skromnoj nogometnoj predstavi protiv Meksika: Messi i Fernandez postigli sjajne pogotke divider

Meksikanci su izašli na teren s najstarijom postavom u povijesti Svjetskih prvenstava, jasno se vidilo prema planu Tate Martina da želi nulu u današnjem susretu, a zatim u trećem kolu sve riješiti protiv Saudijske Arabije.

Stipe Antonijević Air Canada, Captain Canada i sve što niste znali o Kanadi divider

Plan Martina je odlično funkcionirao nešto više od sat vremena, Meksikanci su potpunosti umrtvili igru s brojnim prekršajima i neupotrebljivim dugim loptama.

Onda se ukazao Leo Messi u 64. minuti i precizno odmjerenim udarcem u samu malu mrežicu golmana Ochoe bacio u trans argentinske navijače na tribinama Lusaila.

Saša Lugonjić VIDEO Livaja debitira u prvih 11 Hrvatske na velikim natjecanjima: Njegova priča podsjeća na Vatrenog velikana divider

Argentinci su odlučili malo stati na kočnicu nakon pogotka, dok je Martino izvadio stopera i uveo Raula Jimeneza te krenuo igrati otvorenije. Meksikanci nisu imali previše uspjeha do kraja utakmice.

Neymar FOTO Pogledajte kako izgleda Neymarov gležanj dva dana nakon Srbije: Kako će se oporaviti za tjedan dana? divider

Posljednji čavao u lijes Meksikanca zabio je mladi Enzo Fernandez, 21-godišnjak je primio loptu u kaznenom prostoru, izbacio svog čuvara i neobranjivo pogodio suprotni kut vratara Ochoe.

Messijev pogodak možete pogledati OVDJE, a Fernandezov pogodak OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider