Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
POSTAO JE BAD GUY

VIDEO Hrgović povukao paralelu s velikom pobjedom Vatrenih: "Doći ću na Wembley i nokautirati Joshuu pred 80 tisuća ljudi!"

Filip Hrgović očito je spreman preuzeli ulogu negativna na britanskom tlu, posebno ako savlada Daniela Duboisa.

VIDEO: Queensberry Promotions

Nakon što je u prvom dijelu razgovora za Queensberry Promotions, promotorsku kuću svog idućeg protivnika Daniela Duboisa, Filip Hrgović otvoreno napao britanske medije i organizatore, ali se i našalio na račun Duboisa, jednako je nastavio i u drugom.

Filip Hrgović Otkazana glavna borba priredbe na kojoj se Hrgović treba boriti protiv Duboisa divider

To se vrlo lako očitovalo iz komentara na prvu prozivku kakvu mu je Dubois prije nekoliko mjeseci uputio, pozvavši ga na međusobni meč, koji je na kraju za prvi dan mjeseca lipnja dogovoren.

"Duboisov trash talk je smiješan i zabavan"

"Mislim da mu je netko rekao da to napravi. Možda Frank Warren ili njegov otac, znam da on ima jako puno utjecaja na njega i da je poprilično vezan uz njegovu karijeru. Otac, sestra ili Frank, netko mu je to rekao, on sam nije sposoban za tako što. Vjerojatno je imao veliki bijeli papir iznad kamere s kojem je čitao", rekao je Hrgović uz smijeh, nastavivši:

"Vjerojatno su snimali nekih 20 buda i tek nakon 20. puta je izgledalo dobro pa su objavili. Meni je to bilo smiješno i zabavno, ne mogu ga shvatiti ozbiljno. Njegov trash izgleda smiješno. Već sam rekao da mi izgledao kao velika izgubljena beba pa je zabavno kad to radi. Kad sam to vidio nisam bio ljutit, smijao sam se."

Onda je upitan smatra li borbu protiv Duboisa lakom borbom, budući da je ranije izjavio kako će se u slučaju poraza umiroviti, no tu je ipak bio malo ozbiljniji.

"Nije to laka borba, on je dobar boksač, posjeduje zavidne i dobre vještine. Ali, nije onaj pravi boksač, nije pravi borac, nema taj mentalitet. Mislim da nije sposoban podnijeti moj pritisak", prognozirao je.

Pozvao se na pobjedu Vatrenih iz 2007. godine

Ipak, na kraju se vratio u prethodni mod, kad je upitan o tome kakvi su mu planovi nakon meča protiv Duboisa te tiču li se Anthonyja Joshue.

Filip Hrgović Menadžer poslao poruku Hrgoviću: "Pripremaj se za Duboisa, ali zapravo budi spreman za Usika dva tjedna ranije" divider

"Prebit ću Duboisa, a onda u rujnu dolazim na Wembley boriti se protiv Joshue. Sjećate se što je naša nogometna reprezentacija napravila Englezima na Wembleyu? Napravit ću upravo to, prebit ću i završiti Joshuu pred 80 tisuća Britanaca. No, prvo moram srediti veliku patku", najavio je podosta hrabro.

Da, Filip je odlučio biti "Bad guy" na britanskom tlu, no to je dobro, napokon u svojim izjavama pokazuje nešto karizme, odnosno nešto zbog čega će ga ljubitelji boksa zapamtiti te željeti što češće gledati u velikim mečeva.

Takvih će sigurno u budućnosti biti, samo na početku treba savladati Duboisa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider