FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
JAKO BITNA PORUKA

Menadžer poslao poruku Hrgoviću: "Pripremaj se za Duboisa, ali zapravo budi spreman za Usika dva tjedna ranije"

Promotor Oleksandra Usika ima loš osjećaj o Tysonu Furyju te je poručio Filipu Hrgoviću da bude spreman odraditi meč 18. svibnja.

Filip Hrgović (Foto: Profimedia)

Prvog dana mjeseca lipnja, Filip Hrgović bi u Rijadu trebao odraditi najveći meč dosadašnje karijere, protiv Engleze Daniela Duboisa.

Dva tjedna ranije, na istom mjestu, odradit će se trenutno najveći meč svjetskog boksa, onaj za ujedinjenje svih titula teške kategorije, između Oleksandra Usika i Tysona Furyja.

Hoće li Fury ponovno odustati?

Meč je to koji se već trebao odraditi u veljači, no Fury je zbog ozljede otkazao. Novi datum je nova prilika, no Usikov promotor i glavni menadžer, Alex Krasjuk, nema dobar osjećaj.

Upravo zbog toga je poručio Filipu Hrgoviću da bude spreman boriti se 18. svibnja, budući da oni ne namjeravaju Furyju dati još jednu šansu ukoliko Gipsy King opet otkaže nastup.

"IBF-ov obavezni izazivač Filip Hrgović će uskočiti kao zamjena ako Fury ponovi ono što je napravio prošlog puta. On se priprema za Daniela Duboisa 1. lipnja, ali mislim da bi umjesto toga treba biti spreman 18. svibnja zamijeniti Furyja. Inače ćemo izgubiti IBF titulu", rekao je Krasjuk, nastavivši:

"To su bili naši uvjeti. Ne vrti se sve oko novca, stalo nam je to ostavštine i slave."

Ostavština i slava ispred novca

Do toga je svakako stalo i Filipu te on ovog puta sigurno neće odbiti priliku ako se uistinu ukaže. A bilo bi to uistinu preskakanje nekoliko stepenica na putu prema vrhu.

No, gledajući koliko puta je on nezasluženo preskočen, ima to nekako i smisla.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider