FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
INTERVJU ZA QUEENSBERRY

VIDEO Filip Hrgović udario Englezima u lice: "Obične pobjede svojih boksača činite velikima, Dubois je izgubljeni dječak koji traži roditelje"

Filip Hrgović je u velikom intervjuu za promotora svog protivnika Daniela Duboisa opako opalio po cijelom britanskom boksu. n

Video: Queensberry Promotions

Vrlo je zaposlen Filip Hrgović manje od mjesec dana prije velikog meča koji će odraditi protiv Daniela Duboisa.

U Engleskoj je interes za njim i njegovim izjavama velik, ali posebno je zanimljivo kad intervju da nekome tko stoji iza njegova protivnika. U upravo to je sad napravio, budući da je intervju dao Queensberry Promotionsu. Promotorskoj kući Franka Warrena, koja stoji iza Duboisa. 

I tim putem odlučio je da apsolutno nikoga neće štedjeti. Prije svega protivnika, koji ga je najavio poslati na spavanje.

O Duboisu nema ni blizu dobro mišljenje

"Dubois je za mene mala beba. Nema šanse poslati me na spavanje. Borio sam se protiv puno većih udarača od njega i nisu u tome uspjeli. Neće ni on, uništit ću ga. Nije dovoljno zreo za boriti se protiv mene", rekao je Filip, na što mu je sugovornik odgovorio kako sad već ima 26 godina i da je vjerojatno dovoljno sazrio.

"On nikad neće biti zreo jer nema taj mentalitet. Pogledajte ga, on je kao izgubljeno dijete u trgovačkom centru. Izgubljen je i traži svoje roditelje. Tako mi izgleda, kao da ne zna kuda ići. I nikad neće odrasti jer je jednostavno takav", dodao je Filip, usporedivši ga s s crtićem "Patak Bubi".

Posebnu poruku imao je za sve Britance

Uslijedio je pitanje koliko je impresioniran njegovom pobjedom protiv Big Baby Millera, dodavši kako je riječ o neporaženom boksaču koji radi veliki pritisak.

"Daj čovječe, budimo realni. Big Baby Miller se ne zna boriti, ima 200 kilograma. Spor je, samo ide naprijed i nema nikakvu snagu. Samo ide naprijed i spreman je za četiri runde. Za Duboisa je to bila velika pobjeda jer je dolazio iza poraza. No, kad govorimo realno, Baby Miller se ne zna boriti. Dobro brblja, ali on nije pravi borac. Prije pet ili šest godina je bio bolji, no trenutno je daleko od dobrog boksača. Ne smatram to velikom pobjedom", rekao je Filip, napavši nakon toga izravno same Engleze:

"Vi iz Velike Britanije sve činite većim nego što je. Pobjedu Joshue protiv Ngannoua sve predstavili kao nešto veliko. Njegovu pobjedu protiv Heleniusa sve učinili blockbusterom. Kao što običnu pobjedu Duboisa nad Millerom činite velikom."

Ponovno najavio mirovinu u slučaju poraza

Onda je upitan hoće li Duboisova pobjeda nad Hrgovićem, dođe li do nje, biti velika.

"Ako dođe do te pobjede, da bit će velika. U tom slučaju mu svaka čast. Potvrdit će da je sjajan boksač, a ja ću se umiroviti ako me pobijedi", ponovio je ono što je već rekao, nadovezavši se:

"Očekujem puno od sebe, vjerujem da sam najbolji i ne smatra Duboisa dobrim boksačem. Ako me on pobijediti, to će biti znak da nisam toliko dobar i zbog toga ću se umiroviti."

Filip je uistinu prepun samopouzdanja, a ovakvim izjavama, kakve zapravo dugo čekamo, vjerojatno nikad zanimljiviji boksačkim medijima i ljubiteljima, što je zapravo jako pozitivno pred meč koji ga očekuje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider