Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
za guinnessa

VAR na hrvatski način je ipak nešto posebno, maratonsku utakmicu Istre i Osijeka obilježile provjere

Istra 1961 slavila je na domaćem terenu 1:0 protiv Osijeka u 22. kolu SuperSport HNL-a.

Ante Čuljak (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Istra 1961 slavila je na domaćem terenu 1:0 protiv Osijeka u 22. kolu SuperSport HNL-a. Utakmicu je u drugom poluvremenu obilježio igrokaz sudaca na terenu i u VAR sobi.

James Ward-Prowse Southampton bez Oršića i Ćaleta-Cara u kadru slavio na gostovanju kod Chelseaja divider

Istra je odlično otvorila poluvrijeme pogotkom Mlinara u 47. minuti susreta, ali javila se famozna VAR soba i utvrdila je Mlinar bio u nedozvoljenoj poziciji te je pogodak ispravno poništen.


Nije dugo trebalo Istri da dođe do novog pogotka, Erceg, koji igra u životnoj formi, u 58. minuti zatresao je mrežu vratara Malenice. Opet je na snagu stupio VAR i gledao moguć prekršaj Ercega na začetku same akcije nad Čeberkom, ali naposljetku je pogodak priznat.

Erling Haaland VIDEO Novi kiks Manchester Cityja na gostovanju: Haalandov promašaj karijere skupo koštao Građane divider


Dolazimo do čuvene 61. minute susreta i pada Ercega u kaznenom prostoru Osijeka nakon kontakta s Mihaelom Žaperom, sudac Čuljak je odmah izvadio žuti karton i dodijelio ga Splićaninu u dresu Istre.

Javio se VAR po treći put u poluvremenu, ali nakon rekordnih nešto više od 10 minuta, Čuljak je pogledao situaciju i ostao pri svojoj odluci.

Istra 1961 na službenom Twitter profilu našalila se na račun današnjeg suđenja.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider