Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Topnici odahnuli

VIDEO Novi kiks Manchester Cityja na gostovanju: Haalandov promašaj karijere skupo koštao Građane

Manchester City i Nottingham Forest remizirali su 1:1 u 24. kolu Premier lige.

Erling Haaland (Foto: Afp)

Manchester City se nije uspio vratiti na vrh premierligaške ljestvice jer je na gostovanju kod Nottingham Foresta odigrao samo 1:1.

City je poveo pred kraj prvog poluvremena sjajnim udarcem Bernarda Silve (41), no propustio je niz prilika za povećanje prednosti i zato bio kažnjen u završnici kada je Wood (84) poravnao.

Kovačić pomaže Azpilicueti VIDEO Strašna ozljeda Chelseajeva kapetana, cijeli stadion nekoliko minuta bio u šoku: Mateo Kovačić prvi došao u pomoć! divider

 

Norveško čudo od dijeteta, Erling Haaland, promašio je gotovo nepromašivu situaciju u 67. minuti susreta. Prvo je zatresao gredu, lopta mu se vratila točno na volej, ali njegov udarac otišao je visoko preko domaćih vrata.

Haaland niti sam nije mogao vjerovati, promašaj možete pogledati OVDJE.

Drugi City sada ima 52 boda, dva manje uz utakmicu više od vodećeg Arsenala koji je ranije u subotu sretno s 4:2 (1:2) kao gost svladao Aston Villu.

Borna Sosa VIDEO Kakva majstorija Borne Sose! Skinuo paučinu iz samih rašlji divider

Domaći su dva puta vodili, nakon lijepih akcija mrežu Topnika tresli su Watkins (6) i Coutinho (31), no Arsenal je uzvraćao eurogolovima.

 

Na 1:1 je izjednačio Saka (16) bombom sa 15-ak metara, za 2:2 pogodio je Zinčenko (61) jakim prizemnim udarcem s vrha kaznenog prostora, da bi londonski klub u vodstvo stigao u trećoj minuti sudačke nadoknade kada je udarac Jorginha pogodio gredu i zatim se odbio od glave domaćeg vratara Martineza (90+3-ag) te odsjeo u mreži.

Ante Erceg Istra nastavlja sa sjajnim rezultatima, bezidejni Osijek srušen na Aldo Drosini divider

Konačni rezultat postavio je Martinelli (90+8) pogotkom u praznu mrežu jer je u posljednjim sekundama nadoknade pred vrata Arsenala stigao i Martinez, no domaći su izgubili loptu i to platili još jednom loptom u svojoj mreži.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider