Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlično su parirali Lilleu

Smolčić razočaran, ali i ponosan: ''Kako smo izgledali na terenu, ne bi bila senzacija da smo prošli''

Ivan Smolčić prokomentirao je ispadanje Rijeke od Lillea u play-offu Konferencijske lige.

Ivan Smolčić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Rijeka je junački pala protiv Lillea u play-offu Konferencijske lige, rezultat je nakon 120 minuta na Rujevici bio 1:1 što nije bilo dovoljno Riječanima za prolazak u grupnu fazu.

Odličnu utakmicu odigrali su Riječani i nema se kome što prigovoriti, tako je rekao i trener Sopić nakon utakmice, ali ipak ostaje gorak okus u ustima.

''Ne znam što reći, dobro smo parirali Lilleu, bili čak i bolji suparnik na trenutke. Poveli smo, imali sve pod kontrolom. Iskreno, nisam osjećao da Lille može zabiti gol, nisu stvarali neke šanse. Dobro smo se branili, dobro smo ih analizirali sve je išlo kako smo htjeli'', rekao je Ivan Smolčić za MaxSport, pa prokomentirao nesretni pogodak:

Čelnici Dinama u glavnoj loži na Maksimiru Dinamo upropašten, povijesna blamaža: Katastrofalno vođenje, tuča za vlast i provizije divider

''Odbije se lopta od stative, on sam, točno k njemu lopta ide, 110. minuta. Noge su nam bile teške, stvarno smo dali sve od sebe, falilo je jako malo. Jako sam tužan i ljut, ali nemam ni sebi ni ekipi što zamjeriti'', dodao je Ivan.

Rujevica je bila puna, a Smolčić je baš danas postigao svoj prvi pogodak u dresu Rijeke.

''Baš mi je Zlomislić rekao prije utakmice da je red da više zabijem taj gol. Eto, našao sam se u situaciji i zabio, nitko sretniji od mene, trenutak za nepovjerovat. Nadao sam se zbog ekipe i svih ljudi što su došli da ćemo napraviti senzaciju, iako kako smo djelovali na terenu, ne bi rekao da je to senzacija, to bi trebala biti naša realnost.''

Martin Baturina Baturina otkrio što je presudilo: "Rekli smo u svlačionici da moramo paziti na to" divider

''Bacam aut dosta puta, čujem uz liniju podršku, naježim se i tokom utakmice, a kamoli ovako. Žao mi je da taj pogodak nije mogao pomoći ekipi da napravimo nešto više, ali nova utakmica je već za tri dana i idemo dalje'', zaključio je Ličanin.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider