Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
vjeruje u prolaz

Jakirović najavio Spartu i istaknuo: "Problem nam je utakmica u nedjelju"

Sergej Jakirović i društvo pripremaju se za uzvrat protiv Sparte.

Sergej Jakirović (Foto: Marko Lukunić/Pixsell)

Dinamo u četvrtak igra utakmicu sezone. Hrvatski prvak bori se za plasman u Europsku ligu, a treba samo mirno odigrati protiv Sparte Prag u gostima jer iz prve utakmice ima 3:1.

Modri su veliki favoriti za prolaz, no opreza nikad dosta, nisu Česi tako loši da ne mogu napraviti čudo.

Novi trener Sergej Jakirović ovako je najavio utakmicu:

Željko Sopić Sopić komentirao neobičan potez Lillea: "Tako su odlučili, to je njihovo pravo" divider

''Znamo da imamo dva pogotka prednosti iz prve utakmice, isto tako znamo da je Sparta dobra momčad. Sigurno jest da će pokušati sve kako bi anulirali našu prednost. Želim da budemo hrabri, da igramo svoju igru, da čekamo svoje šanse, koje ćemo, vjerujem, napraviti te da budemo fokusirani na sve zahtjeve koje postavimo pred momčad'', rekao je Jakirović pa nastavio:

''Raspoloženje momčadi je odlično, ove dvije pobjede nad Spartom u prvoj utakmici i Rijekom dale su nam ogroman vjetar u leđa. Još se više diglo samopouzdanje, igrači vide da je moguće igrati dobro, da je moguće trčati, boriti se do kraja. Kad smo raspoloženi za trku i za borbu, kad imamo dobar momčadski duh, pomažemo jedni drugima i doslovno se bacamo na glavu za svaku loptu, onda smo moćni. Individualna i momčadska kvaliteta nije upitna.

Svi žele igrati. Kad ih pitaš individualno, svi govore da su maksimalno spremni. Mladi su, dečki današnje generacije jako se brzo oporavljaju. Ima puno resursa koji im u tome pomažu. Ovo kad igramo četvrti dan utakmicu i nije problem. Veći je problem recimo, nedjelja. To je utakmica, kako ja volim kazati, za dva dana. Ali ima nas, svi su važni, bitno je da danas ovi koje izaberemo i ovi koji uđu naprave sve. Važnije je tko će završiti utakmicu, obično se tu događaju najbitnije stvari'', završio je trener Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider