Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogodio ga poraz

Sopić: "Ovo samo mogu poistovjetiti s onim kad su mi roditelji umrli"

Rijeka i Lille su odigrali 1:1 u uzvratnom susretu play-offa Konferencijske lige.

Željko Sopić (Foto: Damir Skomrlj/Cropix)

Rijeka nije uspjela izboriti plasman u Konferencijsku ligu. U uzvratnom susretu play-offa na Rujevici odigrali su 1:1 nakon produžetaka, no Lille s ukupnih 2:3 ide dalje u grupnu fazu europskog natjecanja.

Momčad Željka Sopića se herojski borila protiv francuskog kluba, no izostala je doza sreće:

"Teško mogu objasniti emociju u sebi, ovo mi je jedan od najtežih dana u životu. Ovo samo mogu poistovjetiti s onim kad su mi roditelji umrli. Ovo što su dečki dali na terenu, nemam riječi. Ostavili su posljednji atom snage na terenu, ali nije nas pomazila sreća. Ovi dečki zaslužuju pun stadion protiv Varaždina".

Rijeka - Lille VIDEO Pogledajte gol Smolčića za euforiju Riječana na Rujevici, David u 108. slomio srca Armadi divider

Na terenu se nije vidjela tolika razlika između Rijeke i Lillea:

"Lille posjeduje individualnu kvalitetu, imali smo par jako dobrih prilika, ali nismo zabili. To je život, ali idemo dalje. Ovo je jedini put, bacanje na glavu protiv ovakve momčadi", rekao je Sopić pa nastavio:

"Njihov golman je radio i bravure u Lilleu, nemam što prigovoriti momčadi. Tako je to kada igrate protiv toliko bolje momčadi. Malo nas je pomazila sreća kad im je VAR poništio pogodak".

Čelnici Dinama u glavnoj loži na Maksimiru Dinamo upropašten, povijesna blamaža: Katastrofalno vođenje, tuča za vlast i provizije divider

Hrvoje Smolčić je zabio pogodak za produžetke, no Jonathan David je poravnao rezultat na 1:1 u drugom produžetku:

"Ispali smo naivno, dečki su dali sve od sebe. Znamo kakav nam je roster, u 120 minuta nemamo toliku širinu da možemo toliko parirati".

Andrija Vukčević je odigrao posljednju utakmicu u dresu Rijeke:

"Jučer je trebao odletjeti, pokazao je koliko voli ovaj klub, grad. Nije gledao na transfer, skidam mu kapu, stavio je sebe ispred transfera", otkrio je Sopić.


 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider