Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tvrdi da je isprovociran

Njemačka bruji o potezu Nenada Bjelice, a on se odbio ispričati zvijezdi Bayerna

Nenad Bjelica isključen je na utakmici svojeg Union Berlina protiv Bayerna nakon što se obračunao sa Saneom.

Nenad Bjelica (Foto: Afp)

Hrvatski nogometni stručnjak Nenad Bjelica dobio je izravni crveni karton u porazu svog Union Berlina na gostovanju kod Bayerna 1:0.

Temperamentni Bjelica nije dočekao kraj utakmice na svojoj klupi, sudac Frank Willenborg u 74. mu je minuti pokazao isključujući karton, nakon što je došlo do obračuna i naguravanja između Osječanina i Leroya Sanea.

Komentar s desnog krila by Vedran Zrnić Nitko nema takva dva golmana koji su generacija i veliki prijatelji, ovo je nešto drukčije divider


''Odgurnuo me u mojem prostoru i reagirao sam. To je nedopustivo i nisam reagirao kako bi trener trebao reagirati. Jasno mi je zašto sam dobio crveni karton. Bio sam još ljut zbog mogućeg jedanaesterca za nas prije toga'', rekao je Bjelica nakon utakmice.

U razgovoru za Kicker koji piše kako je ''Bjelica izgubio živce'' Hrvat je objasnio kako se ispričao, ali svojim igračima, ne Saneu koji ga je isprovocirao: ''Došao me provocirati u mojem prostoru'', pojasnio je.

Bjelica i Sane Bjelica i Sane (Foto: Afp)

Bjelica je bio frustriran zbog nečeg drugog

Frustracija se nakupila kod Bjelice zbog situacije iz 72. minute kada je Kevin Behrens srušen u kaznenom prostoru. VAR nije reagirao, što je Bjelici bilo neshvatljivo, a dvije minute kasnije došlo je do incidenta sa Saneom.

Luka Cindrić Ovakvu katastrofu na Euru ne pamtimo više od 20 godina, a kladionice su bile kirurški precizne divider

Nakon utakmice za komentar incidenta upitan je i Thomas Tuchel, trener Bayerna.


''Teško ga je braniti nakon onoga što je napravio, ali bolje da sada ne govorim o tome'', šturo je odgovorio.

Bjelica zasigurno propušta sljedeću utakmicu protiv Darmstadta, a čekamo odluku tamošnjeg saveza zbog moguće veće kazne.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider