Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Euforija u Dalmaciji

VIDEO 62-godišnjak odlučio pješačiti 150 kilometara zbog Perišića i Hajduka!

62-godišnji Ante Baraba krenuo je put Poljuda iz svojeg rodnog Paljuva, a sve zbog Ivana Perišića

Obično jutro za neobičan pothvat. Prije sedam godina, gospodin Ante je obećao - po Ivana Perišića će pješice, ako mora, i u London. Sad će od Paljuva do Poljuda prijeći gotovo 150 kilometara.

''Laganini, nakon 3-4 kilometra ja ću 5/10 minuta odmarati jer drugačije ne mogu. Kondicije nemam, srce imam. Ja ću izdržati, otići ću odavde u suzama (plače), ali doći ću pismom'', rekao nam je Ante pa nastavio:

Filip Mrzljak i Bruno Goda Teški kaos u Velikoj Gorici: Mrzljak opalio Godu po glavi, Sopić "poludio" i uletio u gužvu divider

''Kad nešto voliš onda je to život ili smrt. Kad se odlučite - to je moja Himalaja. Ono što kažu Hamletovo pitanje biti ili ne biti'', mudro je poručio


Prije polaska, osim pjesme, i mjerenje tlaka.
 

Odmarat će se u Stankovcima, Šibeniku, Kaštel Sućurcu. Za Boraj još uvijek traži smještaj. Plan je stići do nedjeljnog Jadranskog derbija.

Evo i zašto toliko voli Perišića

Perišića toliko voli jer je, kako kaže, najkorisniji reprezentativac kojeg smo imali.


''On je čovjek koji nikad nije odustajao ako ste gledali njegove utakmice, koji je emotivac je ka' i ja. I zato moj Ivane ne mogu ti dati blaga, ali ovo neka bude uzdarlje za sve što si učinio za sve nas'', rekao je o Ivanu.

Gorica - Rijeka Veliki preokret Rijeke kod Gorice: Pobjegli Dinamu i približili se vodećem Hajduku! divider

Ima podršku obitelji i prijatelja.


''On je već puno puta pokaza da je jedinstven, nitko nije šokiran, osim možda njegove familije'', šaljivo je rekao rođak Marko.

''Spremamo veliku feštu doli, ide nas puno, ide nas cili kraj, dočekat i našega periju nakon toliko godina. Stvarno prelipo'', poručio je prijatelj Ante.

Skromno mu je poručio

Na putu mu se možda pridruži i Torcida. Euforija raste, za nedjeljnu utakmicu karte su rasprodane. Navijače je svojom porukom oduševio i sam Perišić.

Ante bi Perišića volio upoznati, no samo mu skromno poručuje:

''Hvala što si doša, a šta drugo'', zaključio je heroj današnje priče.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider