Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači u transu

Aukcija za dres Hajdukovog čuda od djeteta: Već sad je dosegnuta respektabilna cifra!

Dres koji je nosio Biuk nije mijenjao s nekim od igrača Gorice već ga je poklonio navijačima Hajduka iz Osijeka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Navijači Hajduka već pet godina marljivo skupljaju novac kako bi otplatili dionice voljenog kluba, a na tom njihovom putu golemi doprinos daje Društvo prijatelja Hajduka iz Osijeka.

Poznato je kako Majstor s mora u glavnom gradu Slavonije ima veliki broj pristaša, a oni okupljeni u DPH Osijek odrađuju zbilja lavovski posao na zacrtanom putu da navijači jednog dana postanu većinski vlasnici Hajduka.

Glavni alat Osječana su aukcije koje odrađuju na svojoj Facebook stranici. Uspješno je realizirano njih 917, a ova posljednja, 918., posebna je po tome što je predmet aukcije dres koji je Stipe Biuk nosio na jučerašnjoj utakmici Hajduk – Gorica.

gol expired Čeka nas najluđih 10 dana u povijesti HNL-a: Samo tri kluba su mirna, za njih sedam slijedi - drama divider

Hajdukovo čudo od djeteta, mladić koji je rođen u prosincu 2002. godine, briljirao je u dvoboju protiv sastava iz Velike Gorice, bio prvo ime utakmice i sa svojim potezima oduševio kako navijače Hajduka tako i sve one koji su gledali prijenos.

Dres koji je nosio Biuk nije mijenjao s nekim od igrača Gorice već ga je poklonio navijačima Hajduka iz Osijeka, a oni su to stavili na aukciju gdje je u nekoliko sati postignuta cijena od 4500 kuna...
 

MW dres Stipe Biuka s utakmice Hajduk-Gorica 4:0!!! Za ovaj dres nije potrebna najava. Nije potrebno suviše riječi....

Posted by DPH Osijek on Wednesday, 12 May 2021

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider