Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije slučajno

Hrvatska nije izuzetak: Gomila igrača pretrpjela je ozljede tijekom reprezentativne pauze

Hrvatska reprezentacija suočila se s mnoštvom ozljeda tijekom studenog.

Camavinga i Dembele (Foto: Afp)

Izbornik Zlatko Dalić muku muči s kadrom koji ima na raspolaganju. Gotovo svako njegovo obraćanje medijima tijekom studenog započelo je s izvještajem kako je netko od igrača pretrpio ozljedu, ali nije jedini.

U Real Madridu naročito mogu biti nezadovoljni jer su im se u period od samo nekoliko dana ozlijedila dva važna igrača. Camavinga je stradao na treningu reprezentacija kada je nehotično na njega pao Dembele. Francuskom igraču stradali su ligamenti koljena te će s terena izbivati duži period.

Luka Modrić VIDEO Pogledajte Modrićev potez petom nakon kojeg je pao pogodak: "Trenutak čarolije" divider

Kroz slično je prošao i Vinicius Jr. Udarna igla Kraljeva na utakmici protiv Kolumbije teren je morao napustit u 27. minuti zbog ozljede bedra te će pauzirati najmanje 10 tjedana.

Ederson je također napustio kamp brazilske reprezentacije zbog ozljede lijeve noge, a Gabriel Jesus zbog zatezanja u zadnjoj loži.

Martin Odegaard ima problema s kukom i nije nastupio za Norvešku, Bukayo Saka s ložom kao i Jesus, Trossard s preponom.

Lista nije niti blizu kraju, ali izdvojit ćemo još samo neke. Japan je ostao bez Mitome, Francuska bez Disasija, Nicolas Jackson nije mogao pomoći svom Senegalu, a Ter Stegen je napustio kamp njemačke reprezentacije zbog bolova u leđima.

Luka Modrić Španjolci savršeno opisali Modrića sa samo tri riječi: "Hrvatska, to samo rijetki znaju" divider

Akumulacija ozljeda čini se nikad nije bila veća, a jasno koincidira s velikim brojem utakmica koje igrači igraju. Mnogi treneri jasno su naglasili kako im nije drago što se na igrače svaljuje teret lošeg rasporeda, a čini se kako je prevelik volumen utakmica na naplatu stigao u studenom, a još nismo ni na polovici sezone.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider