Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pauza dva mjeseca

VIDEO Panika u Madridu, ali dobre vijesti za Luku: Modrićev suigrač teško stradao na treningu Francuske

Eduardo Camavinga ozlijedio se na treningu francuske reprezentacije.

Sudar Camavinge na treningu (Foto: Screenshot)

Veznjak Real Madrida Eduardo Camavinga morao se povući s okupljanja reprezentacije zbog sudara s Ousmaneom Dembeleom na treningu. Zbog ozljede ga neće biti osam tjedana, a to znači da će u veznom redu biti puno više mjesta za hrvatskog kapetana Luku Modrića.

To će razveseliti Dalića i društvo bude li Hrvatska morala u dodatno doigravanje, jer bi u tom slučaju Luka na moguće okupljanje u ožujku za dodatne kvalifikacije stigao u odličnom natjecateljskom ritmu.

Luka Modrić Luka Modrić u Top 10: Zaradi pravo bogatstvo od svake objave na Instagramu divider

Camavinga je naletio koljenom u koljeno na treningu Tri Colora i uz bolan krik ostao ležati na travnjaku. Inicijalni pregled pokazao je kako je sve u redu i činilo se kako će mladi nogometaš proći samo s otečenim koljenom, međutim, poslije drugog pregleda odlučeno je da napusti francusku reprezentaciju i vrati se u Madrid.

Otputovao je natrag u Španjolsku gdje će odraditi dodatne pretrage u petak, a poslije njih liječnici će moći postaviti precizniju dijagnozu, no ovako na prvu čini se kako će mu biti potrebna dvomjesečna stanka za oporavak od istegnuća ligamenata koljena.

Francuze očekuju dvije utakmice, u subotu protiv Gibraltara i u utorak protiv Grčke, a Camavingu će u nacionalnoj vrsti zamijeniti Khephren Thuram.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider