Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pohvalio dva igrača

Dalić: "Pjaca se ozlijedio, ostali smo na samo jednom napadaču. Oni su hrvatska budućnost"

Hrvatska dočekuje Armeniju na Maksimiru uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u.

Izbornik Zlatko Dalić najavio je posljednju utakmicu kvalifikacija za Euro 2024. između Hrvatske i Armenije koja se za dva dana igra na Maksimiru.

"Luka Sučić, Marko Pjaca i Josip Juranović su upitni, pozvali smo naknadno Belju koji će se danas priključiti reprezentaciji jer nam treba još jedan napadač", otkrio je izbornik kakvo je zdravstveno stanje u reprezentaciji.

Posebno se osvrnuo na Andreja Kramarića i Luku Ivanušeca koji su se vratili među Vatrene nakon ozljede:

"On i Ivanušec trebaju minutažu, sigurno da im nedostaje minutaža u klubu, oni će doći do toga kroz utakmice. Zbog toga smo ih dugo držali na travnjaku".

Dva igrača su hrvatska budućnost

Izbornik je protiv Latvije dao priliku Marcu Pašaliću koji je gotovo zabio pogodak u debiju:

"Nije igrao puno da bi mogli pričati o njegovom učinku, ali njegov pristup i želja su na niovu. Trebamo takve igrače u reprezentaciji, kad vidiš njegovu želju, mislim da će on s Baturinom biti hrvatska budućnost. No mora još puno raditi da bi dostigao tu kvalitetu koju imamo".

Luka Modrić VIDEO Pogledajte Modrićev potez petom nakon kojeg je pao pogodak: "Trenutak čarolije" divider

Najavio je utakmicu protiv Armenije koja se više ne može plasirati na Euro:

"Ništa nije gotovo, moramo biti maksimalno ozbiljni, pogotovo prvih pola sata. Armenija je protivnik koji nema šanse za Euro, ali ima šanse doći i nadigravati se. Moramo biti maksimalno koncentrirani, ne smijemo si dopustiti kiks. Mora nam cilj biti veliko natjecanje, sve što se napravi preko toga je veliki uspjeh. Ne smijemo razočarati sebe, navijače, ne smijemo izgoriti u želju. Pamet mora biti na prvom mjestu", kazao je izbornik pa nastavio:

Cilj je svih šest bodova

"Mi smo u Erevanu bili puno bolji protivnik, promašili smo puno šansi. Armenija nema što izgubiti, dolaze tu da se nadigravaju, a sigurno da neće imati toliki motiv. Ne smijemo gledati Wales, moramo gledati sebe. Cilj je šest bodova".

Andrej Kramarić slavi pogodak Srpski novinar pohvalio Vatrene: "Zato su velikani europskog nogometa. Nema to veze s EU-om, Vatikanom..." divider

Pred početak utakmice protiv Latvije iz Erevana je stigla sjajna vijest da su Armenci i Velšani podijelili bodove:

"Nisam pratio Wales, a opet ti je stalno to u glavi. Osluhnuo sam što se događa, pratio sam malo tu sudačku nadoknadu. Najgore je kad ovisiš o protivnicima, zato sad to moramo riješiti".

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider