Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Oda kapetanu Vatrenih

Španjolci savršeno opisali Modrića sa samo tri riječi: "Hrvatska, to samo rijetki znaju"

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije oduševio je svojom borbenošću.

Luka Modrić (Foto: Ante Cizmic/Cropix)

Hrvatska je pobjedom kod Latvije (0:2) došla nadomak izravnom plasmanu na Euru, a kapetan Luka Modrić ponovno je bio jedan od ključnih igrača na terenu.

Vatrenima je svakako na mlin išao rezultat iz Erevana, gdje su Armenci zaustavili Velšane, no konačna odluka pada za samo koji dan, točnije u utorak kad na Maksimir stižu gosti s Kavkaza.

Bude li sve u redu i po planu, to će biti peto Europsko prvenstvo za Modrića, kojem je španjolski AS posvetio kratki članak s naslovom koji ukratko opisuje njegov karakter i glad za uspjehom:

"Modrić uvijek želi više".

Andrej Kramarić slavi pogodak Srpski novinar pohvalio Vatrene: "Zato su velikani europskog nogometa. Nema to veze s EU-om, Vatikanom..." divider

I zaista je tako, dokazao je to na utakmici protiv Latvije, igrala se 85. minuta, utakmica je već odavno riješena, ali Modrić klizećim startom na protivničkoj polovici nakratko odnosi loptu igraču Latvije.

Također, španjolski list dodaje da su se Vatreni nakon dva brza pogotka, iako je ostalo dosta vremena do kraja utakmice, "posvetili uspavljivanju utakmice kako to samo rijetki znaju".

Ipak napravili su jednu pogrešku, Lovru Majera prozvali su Lovrenom, no pogodili su da nosi dres njemačkog Wolfsburga...

Hoće li Vatreni pobjedom protiv Armenije osigurati Euro?

Ukupno glasova:

Luka Modrić uklizava u 85. minuti protiv Latvije

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider