Ovog vikenda vidjeli smo još je spektakularni okršaj između Tysona Furyja i Deontaya Wildera. Nakon što je prvi meč završio neriješeno, u revanšu koji je s razlogom čekao cijeli svijet Fury je tehničkim nokautom uzeo pojas Wilderu, koji je na tronu WBC-ove teške kategorije bio pet godina.

Fury je tako nakon nekoliko godina opet na tronu, a nakon Klička srušio je još jednog boksačkog prvaka. Wildera je pak vlastiti trener spasio većih batina jer je upravo on prekinuo meč bacivši ručnik u sedmoj rundi.

Fury je još jednom pokazao da je veliki boksački šampion, ali i pravi zabavljač. Opet je pjevao u ringu u kojeg je stigao u svom stilu. Kralj Cigana došao je na tron s krunom, okružen atraktivnim djevojkama.

Najbizarniji trenutak meča bilo je lizanje krvi s Wilderova vrata. Bivši prvak Wilder nakon meča morao je do bolnice kako bi mu sanirali štetu koju je pretrpio na licu.

Što sad dalje čeka Furyja? Javio se Stipe Miočić, kojeg je Fury već prozivao. Stipe čak zna i koju bi on pjesmu otpjevao. Javio se i menadžer Anthonyja Joshue, koji želi ''borbu svih borbi'' već ove godine, a Wilder će sigurno htjeti treći meč.

Anketa

S kim bi se sljedećim trebao boriti Fury?

  • glasova
  • glasova
  • glasova

Pogledaj sve ankete

Wilderov trener bacio ručnik

Fury polizao Wildera?

Wilder nezadovoljan trenerovom odlukom