FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
uživajte u vrhunskom boksu

VIDEO: Pogledajte cijelu borbu o kojoj priča svijet, Fury nokautom skinuo Wildera s trona

Tyson Fury novi je svjetski boksački prvak WBC-ove teške kategorije.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog vikenda vidjeli smo još je spektakularni okršaj između Tysona Furyja i Deontaya Wildera. Nakon što je prvi meč završio neriješeno, u revanšu koji je s razlogom čekao cijeli svijet Fury je tehničkim nokautom uzeo pojas Wilderu, koji je na tronu WBC-ove teške kategorije bio pet godina.

Fury je tako nakon nekoliko godina opet na tronu, a nakon Klička srušio je još jednog boksačkog prvaka. Wildera je pak vlastiti trener spasio većih batina jer je upravo on prekinuo meč bacivši ručnik u sedmoj rundi.

gol expired Što sada slijedi za Furyja? Jedan protivnik nudi najveću borbu u boksačkoj povijesti divider

Fury je još jednom pokazao da je veliki boksački šampion, ali i pravi zabavljač. Opet je pjevao u ringu u kojeg je stigao u svom stilu. Kralj Cigana došao je na tron s krunom, okružen atraktivnim djevojkama.

Najbizarniji trenutak meča bilo je lizanje krvi s Wilderova vrata. Bivši prvak Wilder nakon meča morao je do bolnice kako bi mu sanirali štetu koju je pretrpio na licu.

gol expired Pojavile se sudačke kartice: Pogledajte bodovno stanje uoči Furyjeva nokauta divider

Što sad dalje čeka Furyja? Javio se Stipe Miočić, kojeg je Fury već prozivao. Stipe čak zna i koju bi on pjesmu otpjevao. Javio se i menadžer Anthonyja Joshue, koji želi ''borbu svih borbi'' već ove godine, a Wilder će sigurno htjeti treći meč.

S kim bi se sljedećim trebao boriti Fury?

Ukupno glasova:

Wilderov trener bacio ručnik

Fury polizao Wildera?

Wilder nezadovoljan trenerovom odlukom

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider