FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"bio sam spreman izaći na štitu"

Morao u bolnicu: Wilder razočaran odlukom svog kuta, dao je naslutiti da nešto nije bilo u redu s njim

Deontay Wilder ponovio je nekoliko puta da nije želio tražiti isprike za poraz, no isto tako je toliko puta ponovio da je imao određenih problema u pripremi za ovaj meč.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Deontay Wilder nije želio tražiti isprike za svoj nastup protiv Tysona Furyja u kojem je poražen tehničkim nokautom u sedmoj rundi, no u intervjuu nakon meča dao je naslutiti da nešto nije bilo u redu s njim.

Tko bi slavio u meču Fury - Joshua?

Ukupno glasova:

"Dobro sam, ovakve stvari se događaju. Bolji je čovjek večeras pobijedio. Ali moj kut je bacio ručnik, a ja sam bio spreman izaći na štitu. Imao sam mnogo stvari koje su me mučile ulazeći u ovaj meč, ali tako je kako je", rekao je Wilder, no nije želio nikakve isprike.

Wilderov trener bacio ručnik Trener spasio Wildera veće makljaže: Pogledajte trenutak kada je zaustavio meč, nije to mogao gledati divider

"Ne želim tražiti isprike. Volio bih samo da mi je kut dozvolio da izađem iz ringa na štitu, jer ja sam ratnik. Ali napravili su što su napravili, nema isprika, no vratit ćemo se jači", obećao je Brončani Bombarder.

Pitanje koje je uslijedilo bilo je vrlo logično.

* Kako se od ovog oporaviti?

"Čak se i najveći svih vremena vraćaju iz poraza. To je dio sporta. Treba prihvatiti stvari onakve kakve jesu. Ne tražim nikakve izlike, imao sam puno komplikacija ulazeći u ovaj dvoboj. Kao što sam rekao vratit ćemo se jači. Hvala svim navijačima koji su došli", zaključio je Wilder.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Čak je tri puta ponavljao da ne želi tražiti isprike, no svaki je put nakon toga rekao da je imao problema na ulasku u ovaj meč. O kakvim problemima se radilo teško je reći, no nadamo se da ćemo saznati u bliskoj budućnosti.

Wilder je zbog nanesenih ozljeda i posjekotina nakon meča ipak morao na kraći bolnički tretman.

FURY NOKAUTIRAO WILDERA

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider