FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
amerikancu pukao bubnjić?

Trener spasio Wildera veće makljaže: Pogledajte trenutak kada je zaustavio meč, nije to mogao gledati

Kut Deontayja Wildera bacio je ručnik kada je uvidio da je u jako teškoj poziciji.

Wilderov trener bacio ručnik (Foto: GOL.hr)

Iako se u prvi trenutak činilo da je sudac prekinuo spektakularni revanš za titulu teškaškog prvaka svijeta po WBC verziji između Deontayja Wildera i Tysona Furyja, to je ipak napravio kut američkog boksača, sada već bivšeg prvaka.

gol expired Morao u bolnicu: Wilder razočaran odlukom svog kuta, dao je naslutiti da nešto nije bilo u redu s njim divider

Fury je tijekom šest i pol rundi u potpunosti nadboksao neprepoznatljivog Wildera, koji je kolko-tolko bio konkurentan u tek prve dvije runde. U trećoj je Fury poslao Wildera u nokdaun snažnim udarcem u uho, koje je potom prokrvalilo. Od tog trenutka pa do samog kraja Wilder je tek preživljavao u ringu.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Ni samom Wilderu nije bilo jasno zašto je sudac prekinuo meč, s obzirom da je bio priseban, ali u vrlo, vrlo teškoj poziciji, no kasnije mu je trener rekao da je on to napravio, na što je američki boksač razočaravajuće odgovorio "u redu".

U snimkama s drugih kamera jasno se vidi kako ručnik leti iz Wilderovog kuta u ring, što je sudac spazio, te potom odmah uletio između njih dvojice i zaustavio dvoboj.

Da je trener bio u pravu možemo zaključiti i po krvarenju iz Wilderovog uha, u kojem je moguće i pukao bubnjić nakon onog udarca Furyja iz prve runde. U jednom trenutku nakon meča se činilo da Wilder okreće drugo uho jer na ovo nije ništa čuo.

Tko bi slavio u meču Fury - Joshua?

Ukupno glasova:

FURY NOKAUTIRAO WILDERA

FURY OTPJEVAO HIT

FURY LIZAO KRV S WILDERA?

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider