FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
"sjedam za stol s danom whiteom"

Slijedi li obračun Furyja i Miočića? Stipe se odmah oglasio, već ima plan koju će on pjesmu pjevati

Pobjeda Tysona Furyja izazvala je brojne reakcije, a jedna od njih stiže i iz doma Stipe Miočića.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek što je Tyson Fury pobijedio do danas neporaženog prvaka Deontayja Wildera i otpjevao "American Pie" u ringu, na društvoj se mrežu Twitter oglasio UFC-ov prvak teške kategorije Stipe Miočić.

On već jedno dulje vrijeme špekulira s ulaskom u boksački ring, a čovjek s kojim bi se volio okušati u ringu je upravo Kralj Cigana Tyson Fury.

Wilderov trener bacio ručnik Trener spasio Wildera veće makljaže: Pogledajte trenutak kada je zaustavio meč, nije to mogao gledati divider

"Čestitam Tyson Fury. Volio bih pjevati Sweet Caroline u ringu. Idemo to odraditi", napisao je Miočić, aludirajući na njihov međusobni okršaj.

I dok Miočić želi boksački meč, Fury je prije mjesec dana u jednom intervjuu otkrio da priželjkuje dvoboj protiv Miočića, ali u oktogonu.

gol expired Morao u bolnicu: Wilder razočaran odlukom svog kuta, dao je naslutiti da nešto nije bilo u redu s njim divider

"Ne želim ući u borbu da bih se valjao po podu i činio sve te stvari. Borio bih se s jednim od njihovih prvaka, ali u malim rukavicama od četiri unce. To bi bilo sasvim dobro za mene", otkrio je Fury svoju ideju.

S kim bi se sljedećim trebao boriti Fury?

Ukupno glasova:

Upitan hoće li to biti teškaški prvak UFC-a Stipe Miočić, Fury je odgovorio potvrdno.

gol expired Fury ispunio obećanje: Poslušajte kako je sjajno otpjevao legendarni hit divider

"Da, mislim da će to biti on. Nakon što pobijedim Wildera, sjest ću s Danom te ćemo skupa proći kroz brojke i vidjeti ima li ta borba smisla. Tko god je dostupan s te druge strane i tko god je spreman dobiti batine od svjetskog prvaka, to je onaj kojeg želim", zaključio je Fury.

E sada. Prema potpisanom ugovoru za upravo završeni dvoboj protiv Wildera, Amerikanac ima pravo tražiti revanš i vrlo je vjerojatno da će se to i dogoditi. Samo je pitanje - kada?

gol expired Fury ponizno čestitao Wilderu, zahvalio se Isusu pa poručio: "Kralj se vratio na tron" divider

Osim toga, nakon Furyjeve pobjede odmah se na društvenim mrežama oglasio i Eddie Hearn, promotor Anthonyja Joshue, svjetskog prvaka koji drži preostala četiri pojasa, i poručio:

"Nema potrebe za trilogijom. Idemo odmah na to ovog ljeta", napisao je Hearn, aludirajući pritom na okršaj Anthonyja Joshue i Tysona Furyja.

Tu je i Dillian Whyte, ali od svih spomenutih ljudi u ovom tekstu, on ima vjerojatno najmanje šanse da idući uđe u ring s Kraljem Cigana.

gol expired Meč Furyja i Wildera ušao u anale: Pao rekord koji je držala legendarna borba Lewisa i Holyfielda divider

IZJAVE FURYJA NAKON POBJEDE

FURY LIZAO KRV S VRATA WILDERA

WILDEROV TRENER BACA RUČNIK

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider